Krepitev telesa za ženske malo drugače

Tokrat vam podarjamo darilni bon, namenjen ženskam, ki želijo poseči po malo drugačni vadbi. Napolnite svojo dušo in prebudite strast. Senzualna joga je nežnost, mehkoba, kroženje, sproščanje, globlji odnos same s sabo. Zatemnjen prostor ob soju sveč, dišave, glasba in gib te vodijo, da izraziš občutke skozi gib telesa. Spoznaj svoje telo, nauči se uživati v gibanju in prebudi svojo ženstvenost. V sredo 20.9. vas čakata dve različni vadbi joge. Ob 18.00 bo predstavitvena ženska obnovitvena joga in ob 20.00 Beauty Fityoga na lokaciji T spot na Rudniku. Podarjamo vam kupon, ki velja ob vplačilu vadnine na dan predstavitve. Več informacij najdete TUKAJ
 
ŽENSKA OBNOVITVENA JOGA

Ženska joga je tako ženstvena, da zopet pričneš razumeti in čutiti svoje telo, zdravstveno stanje in odzive na vse s čimer se spopadaš v življenju.
Ženske potrebujemo drugačno vadbo kot moški!   Smo ciklična bitja in energijo moramo shranjevati drugje kot moški- v naši medenici. Ker imamo večino dneva vso energijo in pozornost v glavi izgubljamo našo ženskost, zdravje, vitalnost in iskrivost.

Ženska joga je res nežna, senzualna, ustvarjena z namenom, da neguje tvojo yin - zemeljsko, žensko energijo, ki polni tvoje baterije. Vaje odpirajo, negujejo, povečujejo vitalno energijo, ki oskrbi vsako celico, vsak organ in s tem prerodi tvoje celotno telo.

Ženska joga ti podari razcvet, ki ga začutiš  kot rast, vitalnost, sijaj, pretočnost, polnost in notranji mir.

Preobremenitev se lahko kaže kot bolečina, napetost, slabo počutje, nezadovoljstvo. Pomembno je, da to opaziš, si prisluhneš in tudi slišiš. Vsi potrebujemo sprostitev, umiritev in odklop. In tako zelo pomembno je, da sebi to tudi redno privoščiš, ker ko se spraznijo tvoje zaloge, se zmanjša tvoj sijaj in tvoja odpornost. Vadba neguje tvoje ženske hormone, zdravje reproduktivnih organov (negujemo maternico, jajčnike, mišice medeničnega dna), preprečiš ali zmanjšaš bolečine v glavi, križu, vratu, poveča se tvoj sijaj in energija (s samomasažo), začutiš svojo ženstvenost, vadba te pripravi na zahtevnejše vadb,je popotovanje, kjer vsakič odkriješ novo skrivnost sebe in nov užitek.

Namenjena je ženskam ki: se zavedajo, da žensko telo potrebuje drugačno vadbo, ki ne suši ženskih hormonov, po porodu, kot pomoč pri zanositvi, če že dolgo nisi bila športno aktivna, moraš najprej ojačati mišice medenice, ki so veliko v stresu (v moški energiji), ki želijo vzdrževati zdravje reproduktivnih organov, pred ali v menopavzi, ki se zopet želijo počutiti igrive, iskrive, zadovoljne;#zenskajoga #vadbapoporodu #menopavza #vitalnazenska #adijostres

 BEAUTY FIT JOGA

Beauty FitYoga (BFY) je vadba za ženske!

Začne se kot ritual…z dišavami in pozitivnimi mislimi  in preide v popolno vadbo, kjer v enem treningu narediš vse kar tvoje telo potrebuje. Telo okrepiš, raztegneš, obnoviš, razstrupiš, pomiriš, prebudiš in prižgeš.
BFY je kombinacija joge, pilatesa, kardio elementov, joge obraza, ženskih gibov, negovanja ženskih zakladov, relaksacije in pozitivnih misli.
Poudarek je na krepitvi in oblikovanju telesa, aktivaciji hormonov in sproščanju.

Telesni vadbi z jogo obraza dodamo tudi aktivacijo obraznih mišic, kajti prav obraz je tisti, ki predstavlja osebno izkaznico našega fizičnega, psihičnega in čustvenega zdravja, saj se v možganih nahaja centralna postaja hormonskega sistema.

Kaj z BFY pridobiš?
- povrne se ti moč in energija,
- oblikuješ si postavo
-bolj polno ritko
- preprečiš bolečine v križu in hrbtu,
- glavoboli izginejo,
- tvoji hormoni bodo zopet v ravnovesju in tvoj obraz sijoč.
- dobro se boš počutila v svoji koži in povečal se bo tvoj sijaj.
- slabe navade se bodo izboljšale.
- zdrava izguba teže (v kombinaciji s prehrano in vadbo 3x na teden)
- ohranjaš zdravje ženskih reproduktivnih oganov

Komu je vadba namenjena?
BFY je namenjena puncam, ženam, mamicam, babicam, tetam, ki jim je všeč intenzivnejša vadba, zabavna vadba,  ki pa se hkrati posveča negovanju ženske energije.
Primerna je  za ženske, vseh starosti, ki uživajo v življenju danes in z veseljem odkrivajo, kako bi lahko bilo še lepše.

Imaš pomisleke, da ne boš zmogla, da vadba ni zate?
Brez strahu, vedno lahko prideš poizkusit in se potem odločiš. Vedno je na voljo več opcij vaje in si tako izbereš težavnostno stopnjo. Tako lahko vedno vidiš in čutiš svoj napredek.

Končni cilj vadbe je harmoničen odnos s svojim telesom. Ko telesu dajemo in ga negujemo, nam telo velikodušno vrača v obliki odličnega počutja, lahkotnosti, mladostnega videza, veselja in kipečega nalezljivega zadovoljstva.

.be">
.be