V kakšnih energijah se bomo gibali ta teden

Ponedeljek z Luno v vodnarju bo vesel in dinamičen dan, prijetne in povezovalne energije bodo primerne za skupinsko intelektualno delo. Vzemimo si čas za drobne nakupe, spoštujmo stare običaje in ne pretiravajmo. Še najbolje pa je, da darilca pripravimo sami. Kaj ko bi pripravili čisto svojo domačo čokolado? 

V torek bomo veliko mehkejši, saj bo Luna prestopila v sanjave ribe. Zjutraj pa le poglejmo v peharje, koliko dobrot nam je prinesel Sveti Miklavž, predvsem pa z mirnostjo in občutkom stopimo v nov dan. Planeti nas bodo podprli, Luna bo v sekstilu z Merkurjem in v večernem objemu z Neptunom. Lepo se bomo pogovorili, se razumeli in se lahko poglobili v sebe in druge.

Sreda bo dan, ko bomo z Luno v ribah želeli še malo sanjariti, vendar nas bodo že zjutraj priganjale notranje napetosti in zavedanje, kaj vse je potrebno narediti. Raje hitimo počasi, jutri bo primernejši dan za hitro akcijo. Popoldan pa le pospremimo Venero v odprtega vodnarja in svobodno zajemimo zrak.

Četrtek bo dan, ko bomo s prestopom Lune v ovna občutili priliv nove energije v naše telo, čustva in um. Nadoknadili bomo včerajšnjo neučinkovitost in naredili še več od pričakovanega. Ženske energije bodo polne idej in akcije, Luna v ovnu bo spodbujala Venero iz vodnarja, zato od njih pričakujmo veliko novosti.

Petek bo dan za velike cilje. Luna v ovnu nas bo opogumila, da bomo razgrnili naše ideje in se z optimizmom podali proti njihovi uresničitvi. Cel dan bomo občutili prihajajoči sekstil med Soncem in Jupitrom, ki nas bo odpiral zaupanju, velikopoteznosti in pogledu čez svoje meje. Vzemimo si čas in se posvetimo športnim aktivnostim.

Sobota dopoldan bo aktivna v vseh smereh, misli pa mehkejše in intuitivne, saj bo Merkur v sekstilu z Neptunom. Še enkrat trezno premislimo o svojih ciljih in se odločimo odgovorno, Sonce bo namreč prispelo do Saturna, ki hoče jasnost ter disciplino. Luna bo popoldan prestopila v bika, čas bo tudi za malo lenobe.

Nedelja bo namenjena pravemu uživanju. Luna v biku in njene lepe povezave z drugimi planeti nas bodo navduševale nad dobro hrano, umirjenimi pogovori, zasluženo masažo in regeneracijo telesa. Izkoristimo dan, da umirimo napetosti pred polno Luno, večer pa naj bo namenjen še posebnemu razvajanju. Naj nam bo lepo, kjerkoli smo in bomo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naše rojstne karte in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

 

Vir:Moia.in