Kako do lepih las

Lucija Potočnik, Miss Universe Slovenije svetuje, kako do lepih las. Ekskluzivno za našo spletno stran podaja nasvet, ki ga uporablja tudi sama.

Pogosto se soočam s vprašanji kot so: »Pri komu si delaš lasne podaljške, katere znamke so tvoji podaljški, ali imaš clip-on podaljške ali so pravi podaljški, a niso lasni podaljški tako dragii!!! koliko denarja porabiš za to?«.....

Odgovor je, da ne uporabljam lasnih podaljškov. Res je, da sem imela v osnovni in srednji šoli lase dolge le do ramen. A potrebna je vztrajnost in ogromno nege ter nežnosti do dosega želene dolžine svojih las.

Obveznih 7 zakramentov, ki se jih že vrsto let držim pri negi mojih las:

1.)    Pranje las poteka 2 ali 3 krat tedensko.

2.)     Lase si trudim sušiti brez uporabe sušilnika za lase.

3.)     Pri umivanju si vzamem čas. Pomembno, je da preden nanesemo na lase masko ali balzam te dobro osušimo v brisači, nato vse še enkrat ovijemo v brisačo ter z brisačo na glavi počakamo 10- 15 min. (PS: Punce ta čas izkoristite za depiliranje nog, puljenje obrvi, pisanje smsov..itd.)

4.)    Vsakodnevno si na konice las pred česanjem nanesem kapljice za suhe lase ter jih šele nato razčešem

5.)    Le enkrat mesečno (za posebne priložnosti) uporabim likalnik ali kodralnik za lase

6.) Pijem veliko vode in uživam oreščke ter zdravo prehrano

7.)    Za vedno urejene lase in za še za manj uničenih konic pa dodatno poskrbi še naravni izdelki Kemon ter Frizerstvo Mihaele Obner, ki je tudi name prenesla kup koristnih informacij o pravilni negi las in prijetne ure razvajanja.