Kaj lahko blokira vaše finančne prilive

Ste vedeli, da zablokirana spolnost blokira finančne prilive. Ker oboje je tudi energija. Ko ozavestimo in odpravimo blokade na spolnem področju in se upamo iti globlje v partnerski odnos, začne tudi pritekati denar. Vse je povezano med seboj. Videti je, kot da odpremo vrata v sebi do zdrave in strastne spolnosti, istočasno jih odpremo tudi v obilje. Seksi ne?

Zavestni partnerski odnos, ki vključuje zaupanje in medsebojno spoštovanje in v katerem se neguje spolnost kot nekaj čudovitega, osvetli naše temne lise, ki so tako lahko ozaveščene, pozdravljene. Postanete lahko tista oseba, kakršna ste v resnici, nekje globoko v sebi, brez blokad in odporov različnih vrst. Kajti, ko nas partner zares opazi, obožuje in vrednoti, zacvetimo. Se odpremo in ni nas več strah.

Z zdravo spolnostjo postanemo bolj umirjeni, pozitivno naravnani in bolj ustvarjalni. Ker, spolna energija je kreativna energija. Ko se ji odpremo, lahko vse izzive rešujemo tudi z novimi, bolj kreativnimi pristopi, od tega kako začnemo delati drugače v službi, do odnosov vseh vrst pa do starševstva. Kje pa piše, da je vse določeno in da drugače ne more biti?! Nikjer!

avtorica: Melita Kuhar  univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja (celoten članek lahko preberete na Moia.in)