Kako se naličiti

Naša Miss Universe se je naučila, kako se lahko sama profesionalno naliči, kar ji bo seveda prišlo še kako prav, ker ima veliko obveznosti v novi vlogi, ki zajemajo tudi ogromno intervjujev v medijih in številna slikanja. Lucijo smo o tečaju, ki ga je dobila za nagrado kot Miss Universe ekskluzivno povprašali.

"Ena izmed nagrad, ki sem jih prejela kot Miss Univerz je bilo tudi ličenje in svetovanje v Make -up studiu Bella by Barbara Visket v Mariboru. Nad njimi sem bila navdušena že pred osvojeno zmago, saj so nas ličili že na pripravah in tudi za finalni večer. Profesionalna vizažistka Barbara Visket organizira osebna svetovanja, osnovne in nadaljevalne tečaje ličenja, kakor tudi Nacionalno poklicno kvalifikacijo za vizažiste. In tako sem se imela tudi jaz priložnost, da sem se udeležila kratkega tečaja, kjer smo se osredotočili na ličenje za dnevni-bolj naravni videz ter za posebne priložnosti. Ker sem rada urejena vsak dan in priložnostim primerno, mi bodo ti nasveti prišli zelo prav. V Make-up studiu Bella, so mi izdali nekaj njihovih skrivnosti in trikov, ki jih uporabljajo pri ličenju. K temu pa poleg znanja o ličenju pripomore tudi kvalitetna profesionalna kozmetika znamke NEE Make up Milano. Vsi triki ličenja so bili najprej demonstrirani na moji levi polovici obraza. Na desni strani pa sem jih preizkusila sama. Ugotovila sem, da je moja največja napaka pri ličenju bila ravno to, da sem uporabljala napačne čopiče. Spoznala sem torej, da na rezultat ličenja vpliva tudi uporaba raznovrstnih čopičev. Tečaj bi priporočila ženskam, ki si želijo biti urejene in so željne novega znanja. Menim, da je primeren zunanji videz dobra naložba, saj z njim vplivamo na vtis, ki si ga drugi ustvarijo o nas", nam je zaupala Lucija, ki nas bo kmalu presenetila tudi z novimi slikami, ob katerih bo marsikomu zastal dih, saj Lucija pozira v vroči poletni opravi.

Vizažistka Barbara Visket, pa nam bo jutri Ekskluzivno za našo stran razkrila nasvet, ki bo pomagal vsem ženskam, kako se naj naličijo kar same doma.