Kaj lahko pričakujemo v tem tednu?

V današnjem ponedeljkovem zgodnjem jutru smo tako dočakali popolni lunin mrk v znamenju ovna. Napetosti bodo počasi popuščale, vendar bo dan kljub vsemu še stresen, nemiren in težak. Težko bomo umirjeno razmišljali, čustveno bomo precej napeti. Luna bo iz opozicije z Merkurjem hitela v kvadrat s Plutonom in se ponoči dotaknila Urana. 

Tudi v torek z Luno v ovnu bodimo previdni v vseh smereh ter dovolimo sebi in drugim, da po svojih močeh vzpostavimo notranji mir. V pomoč nam bo zagotovo lep odnos Lune in Venere, kar bo okrepilo našo aktivno žensko energijo. Do večera bo Luna v praznem teku, zato si ne nalagajmo pomembnih opravil. Zvečer bo čutiti več stabilnosti, saj bo Luna prestopila v bika.

V sredo nas z Luno v biku in njenimi lepimi povezavami z množico planetov čaka stabilen in obenem aktiven dan. Ukvarjali se bomo s financami, radi kuhali, urejali dom, čas bo primeren za pomembne pogovore ter intelektualno delo, retrogradni Merkur bo namreč v konjunkciji s Soncem, kar  bo dalo našim mislim in besedam velik pomen.

Četrtek z Luno v biku v kvadratu z Venero nam lahko prinese prevelike želje po uživanju in nekaj notranjega nezadovoljstva, ki razdvaja ženske energije. Vzemimo si čas za umirjeno delo in ne jejmo preveč sladkega, raje se razvajajmo aktivno z lahkim športom, priporočljivo z jogo. V poznem večeru bo Luna že prestopila v dvojčke, zaradi neugodnih povezav na Saturna pa bo prinesla predvsem nemir in strahove, zato večer ne bo primeren za sodelovanje. 

Petek z Luno v dvojčkih bo živahen in komunikativen z nekaj zmede in nejasnosti, ki jo bomo z lepo povezavo Lune in Sonca, čustev in razuma, reševali usklajeno. Kljub vsemu bo različnega dogajanja preveč in naj zato dan ne sloni na preresnih in pomembnih odločitvah.

Naj bo sobota sproščena in zabavna, vzemite si čas za presenečenja in se povabite v zanimive kraje s prijetno družbo. Luna v dvojčkih v sekstilu z Venero nas bo nagovarjala k mnogim aktivnostim in komunikaciji, načrtujmo simpatičen večer poln klepeta, plesa in smeha.

Nedelja z Luno v raku naj bo namenjena počitku in povezovanju v družinskem krogu. Zjutraj se naspimo, da bomo imeli dovolj energije za skupne družinske aktivnosti. Popoldan se umirimo v toplini svojega doma in skušajmo začutiti drug drugega. Zaradi večernega luninega krajca ne razčiščujmo partnerskih nasprotij, temveč raje pojdimo zgodaj v posteljo. Dajmo si občutek pripadnosti in varnosti, jutri nas čaka nov dan. Naj vam bo lepo.

 

Avtor: Moia.in