Znani so preizkusili novega Harley-Davidsona FXD114

Zgodil se je dolgo pričakovani dogodek za ljubitelje elitnih jeklenih konjičkov, Harley-Davidson Premiere Event, na katerem so imeli izbrani povabljenci privilegij prvi občudovati nov model Harley-Davidson FXDR114 modelno leto 2019. Dogodek so popestrili izbrani World Top Modeli, z zmagovalko World Top Model Slovenia 2018, Emmo Peralta in moški WTM modeli Agencije Ekskluzivno.

World Top Model Slovenia Emma Peralta v družbi postavnih New GAME OVER

 

Salon Harley-Davidson Ljubljana je na Rudniku s ponosom in zadovoljstvom v prijetnem ambientu gostil številne novinarje in druge petične goste, ki so si lahko ogledali novega lepotca in bili nad njim seveda navdušeni. Večer se je pričel z nagovorom in predstavitvijo novega prestižnega motorja, World Top Modeli Slovenia pa so predstavili tudi novo kolekcijo oblačil znamke Harley-Davidson in zablesteli ob soju luči in šviganjem med jeklenimi konjički, na katerimi so kasneje uprizorili tudi pravi photosession. Poleg novega jeklenega lepotca so se fantje iz skupine New GAME OVER, ki se je pompozno vrnila na velike odre, navdušili tudi nad posebnima izdajama Harley Davidsona v zaščitni modri barvi, eden je narejen v seriji samo 1.100 izvodov, drugi pa samo 900. Če boste videli švigati po ljubljanskih cestah modri streli, bodo na njih zagotovo Mark, Dennis in Alen.

 

Zaključek večera se je odvil v klubu Slice of Life ob dobri pijači in druženju, predstavljeni model pa sedaj krasi salon poleg ostalih motorjev kultne znamke Harley-Davidson in čaka na ponosnega lastnika, da ga kmalu prvi popelje po slovenskih cestah.

New GAME OVER in World Top Model Slovenia pa vas vabijo še na en skupni dogodek in sicer na velik modno glasbeni dogodek, ki bo 17.11.ob 17h v Planetu Tuš Celje. Odvila se bo jesenska modna revija World Top Model Slovenia, nastop skupine New GAME OVER, gost pa bo tudi Denis Chorcyp. 

WTM model Agencije Ekskluzivno, Sandi Cerar

 

Harley-Davidson FDX114

World Top Modela Agencije Ekskluzivno, Hana Zagorc in Ana Sučević

WTM model Agencije Ekskluzivno, Boris Vrhovec