Slovenski zvezdnik zgoraj brez jemlje dih

Dokopali smo se do fotke našega reperja zgoraj brez, ki jemlje dih. Slovenski reper je izklesan kot Adonis, kar je posledica dolgoletnih discipliniranih treningov, na katerih Denis trenira v duhu največjih športnih profesionalcev.

Chorchyp, naš reper, borec in pred kratkim tudi plesalec v oddaji Zvezde plešejo, je imel letos izjemno delovno poletje. Poleg svojih treningov, ki jih ima vsak dan, skrbi tudi za podmladek v kar štirih slovenskih telovadnicah, pred koncem poletja pa je posnel tudi videospot z legendarnim Otom Pestnerjem za pesem Moj kr'j.

'Gorenjc'  je že mislil, da letos ne bo okusil slane vode, ampak z dobro organizacijo mu je le uspelo, da je za nekaj dni smuknil na Obalo in si vsaj malo odpočil pred delovno jesenjo. Treningi so se namreč že začeli, poleg svojih borb pa zdaj hodi na borbe tudi s svojimi mladimi borci, ki jih z največjim veseljem mentorira in vzgaja. Jesen pa je zanj pestra tudi glasbeno, saj vam ekskluzivno postavljamo na ogled njegov novi videospot. Seveda znani reper govori o svoji rodni Gorenjski: »V komadu sem hotel sporočiti, da je zelo pomemben odnos med starejšimi in mladimi. Starejši morajo bolj pomagati mladim in jim odpreti poti, da bo njim lažje in kaj več dosegljivo, mladi pa morajo bolj spoštovati starejše in se zavedat da so že prehodili to pot, ki jo hodijo oni sedaj.«