THE HOTTEST THING RIGHT NOW

THE HOTTEST ITEMS ON THE MARKET WITH ENERGETIC POWERS ARE AWAILABLE TODAY AT SPECIAL PRICE:

ENERGETIC PAINTING WITH PERSONAL MASSAGE AND DIVINE BRACELET KALY ARE ONE OF A KIND!

CHECK SPECIAL COLLECTION

HERE

WAKE UP THE GODESS IN YOU!

WAKE UP THE GODESS IN YOU IS SPECIAL COLLECTION. ONE OF ITS KIND IN THE WORLD!

Na voljo so nova slikarska dela, serija energijskih slik, ki jih je ustvarila umetnica Kaly Kolonič. Slikarka in svetovalka za ohranjanje fizično energetskega optimuma. Kaly prihaja iz slikarske družine, njen oče Ivan se ponaša z  obsežno kolekcijo, ki zajema več tisoč slik. Njena mama ima prefinjen okus za dekorativnost. Kaly izhaja iz plemenite veje umetnikov in grofov, najbolj znan izmed njih je cenjen Grof in umetnik, ki ga svet pozna po njegovem zanimivem podpisu na slikah- Rota (Kolo). Koloničeva je ustvarila svojo vejo in slikarstvo združila z energijskim potencialom. Njene slike pa so že dolgo zaželene tako doma, kot po svetu. Njena nova serija slik gre še korak dalje. Z vrhunsko oblikovalko nakita Sanjo Stojanovski iz Makedonije, dolgoletno prijateljico je združila svoje moči. Sanja je ustvarila posebno Božansko zapestnico Kaly, ki se energetsko napaja na sliki Koloničeve. 

Energijska slika in božanska zapestnica Kaly, obojni unikat, kar pomeni, da ne obstajata dve enaki na svetu, se prodajata v kompletu po samo 95 eur.

POSEBNA AKCIJA OB IZIDU KOLEKCIJE. ZA KOMPLET BOSTE ODŠTELI LE 55 EUR, A LE ZA LIMITIRANO IZDAJO, DO PRODAJE ZALOG!
...........
Energijska slika in božanska zapestnica Kaly v vas prebujata Boginjo. V vaše življenje privabljata lepoto in nežno žensko energijo, poudarjata vašo moč in zapeljivost ter uravnavata vaše emocije in preganjata strah in negotovost. Zapestnica se energijsko napaja na sliki. Najbolje jo je napajati čez noč, s tem da jo nežno položimo ob energijsko sliko. Njena moč bo še toliko večja, če jo boste ob sliko postavili ob polni luni. Energijska slika je opremljena s posebnim aktivacijskom sporočilom, ki je namenjeno samo vam. Slika vas in vase družinske člane ščiti pred vdorom težkih nizko frekvenČnih energij in v vaše življenje privablja srečo, obilje in pozitivnost, hkrati pa vam pomaga pri soočanju z vašimi vsakdanjimi izzivi in strahovi. Energijske slike ni potrebno čistiti, saj se očisti sama, medtem ko prezračite vaše stanovanje. Gre za dva unikatna izdelka, ki sta ju ustvarili mojstrici na svojih področjih. Zapestnice je oblikovala Sanja Stojanovski, znana po visokokakovostnem dovršenem nakitu, energijska slika pa je delo umetnice Kaly Kolonič, svetovalke za doseganje fizično energetskega optimuma. Njene slike so ze vrsto let izjemno priljubljene pri nas in v tujini, visijo pa tudi na stenah velikih zvezd in vplivnih ljudi. Kolekcija, ki jo sestavljata božanska zapestnica in energijska slika, je na voljo v limitirani izdaji, umetnici pa sta se odločili, da bo izšla po izjemno dostopni ceni, zato bo prva izdaja na voljo po znižani ceni iz originalih 95€ na samo 55€ za komplet.

foto:LukaRebol