Nuša Derenda pojedla 4 kg težkega jastoga?

Nuša Derenda z letom 2018 začenja 20. obletnico samostojne glasbene poti in s tem niz izjemnih dogodkov. Ob začetku leta Nuša najprej podarja svojim oboževalcem nov videospot za pesem Naj mi dež napolni dlan, 26. januarja bo v Posavskem muzeju Brežice slavnostna otvoritev razstave njenih najvidnejših oblek iz obdobja zadnjih 20. let ter zanimivih predmetov, 27. in 28. januarja bosta v Viteški dvorani Posavskega muzeja izjemno nostalgična in hkrati čarobna koncerta, zelo posebna tudi zaradi tega, ker sta Nuša in Frenk točno tam dahnila usodni DA, 17. marca pa se obeta izjemna glasbena poslastica, saj bo Nuša Derenda s simfoničnim orkestrom RTV Slovenija stopila na oder Cankarjevega doma, s sabo pa bo pripeljala tudi zanimivo paleto gostov. Ta koncert bo obeležil 20. letnico njene samostojne glasbene kariere na drugačen, zelo subtilen način. Posebej za naš portal je spregovorila o svojem odnosu do razkošnega življenja.

Bi si upali z nami deliti: kaj je vaša največja želja ?

Bolj kot razmišljam…da bi bila zdrava!

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Verjetno namigujete na nagrade ali pomembnejše nastope, koncerte…Tega je bilo ogromno in imam lepe spomine na vse dosežke na glasbenem področju. Bolj pomembno je, da mi je uspelo, da živim svoje sanje in pri tem mislim tudi na druge…ne samo nase!

Pogosto pravimo, da so drage, bleščeče obleke razmetavanje z denarjem. Pa vendar, povsem iskreno odgovorite, če bi bili povabljeni na gala večer, bi oblekli kavbojke? Bi se vam to zdelo trenutku primerno?

No, na gala večer vsekakor ne bi prišla v kavbojkah. Vendar tudi najbolj bleščečo in drago obleko ne bi oblekla. V poplavi ponudbe se da obleči zelo lepo tudi za manj denarja.

Se spomnite najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili?

Mislim, da je bila najdražja jed, ki sem jo jedla približno 4-kilogramski jastog… samo nisem jaz plačala… in tudi pojedla ga nisem sama, hi, hi, hi…

Celoten intervju je na voljo na Luksuz.net