Jože Potrebuješ nima dostopa do socialnih omrežij

"Letošnje Krompirjeva počitnice bomo z družino preživeli na Kitajskem, kjer bomo odkrivali to edinstveno deželo in jo zaužili z vsemi čutili", nam je zaupal Jože Potrebuješ. Ravno v tem trenutku se Potrebuješevi mudijo v Shanghaiu, kjer so naleteli na veliko presenečenje! "Shanghai je sicer top, ampak halo!? A veste da je tukaj prepovedano uporabljat Facebook, Google pa Youtube... joj kakšn lajf pa je to!?!", je bil zgrožen Jože, ki pa je kmalu preko slovenskega študenta Anžeta, ki živi na Kitajskem le našel način kako dostopati do socialnih omrežij.

Kmalu vam postrežemo z novimi zanimivostmi iz popotovanja Potrebuješevih.

Jožeta pa smo, glede na to da so prazniki, poprašali še o dveh pomembnih dneh.

Kaj ti pomeni noč čarovnic?

Noč čarovnic je ena čisto simpatična maškarada, ki pa razen za žur nima kakšne posebne povezave z našo kulturo. Ko sem pa ta “praznik “ pred leti doživel v ZDA , sem bil pa prijetno presenečen, v kakšno gibanje in biznis so Američani to napravili. 

Kaj ti pomeni dan mrtvih?

 To pa je druga stvar. Spomin na pokojne domače, prijatelje in znance pa je nekaj, kar s spoštovanjem gojimo večkrat, ne le za ta praznik, ki pa v teh jesenskih dneh opominja tudi na našo minljivost.