Zmagovalka World Top Model Slovenia uživala na Korčuli

Zmagovalka World Top Model Slovenia 2017, najbolj prestižnega in največjega projekta v svetu modelinga, ki je bil letos prvič tudi v Sloveniji, Nataša Ristić, se je udeležila enotedenskih priprav na Korčuli. Tam je spoznala najboljše modele iz regije ter prejela uradno lento, ki ji jo je predal lastnik svetovne licence World Top Model, gospod Fiore Tondi.

World Top Model je največji svetovni izbor modelov, ki v svetu traja že 27 let, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, bloggerjev, dizajnerjev in kreatorjev ter nasploh sledilcev mode in lepote. Nagrada je neverjetnih 200.00 eurov vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu, Major model management, za delo v samem vrhu modelinga, v modni meki- Milanu, Parizu in New Yorku. Nataša se bo za neverjetno nagrado potegovala decembra v Budimpešti. Na pripravah na Korčuli pa je prejela številne napotke, kako biti korak bližje tej nagradi. Zaupala nam je, kako je bilo:„ Bilo je odlično, uživali smo v čudovitih in toplih sončnih dneh. Vsak dan je bil zapolnjen z različnimi obveznostmi, kot so slikanja, snemanja na morju, ogled muzejev, jadranje. Čudovita izkušnja, ki mi je dala dobro popotnico za naprej. Vse zmagovalke World Top Model iz regije so posebne in unikatne. Že na samem začetku priprav sem se najbolje ujela Ano Gavran, World top model Croatia. Ana je bila moja favoritka že od prvega dne, ko sva se spoznali in vesela sem, da bo zastopala Hrvaško. Na Korčuli sem prejela tudi uradno lento, ki mi jo je predal lastnik svetovne licence World Top Model. Pred samim izhodom na pisto smo se dekleta objela, zaželela ena drugi srečo in odločno zakorakala pred polno dvorano. To je večer, ki ga ne bom nikoli pozabila!«

Nataša Ristić in Ana Gavran

Nataša in Fiore Tondi

Nataša je že v prvem tednu po zmagi World Top Model Slovenia začela z delom modela. Je nov obraz modne znamke Fenzy, v Sloveniji, na Hrvaškem, Italiji in Španiji, kaj kmalu pa tudi v Franciji, Avstriji in na Portugalskem. Nastopila pa bo tudi v dveh glasbenih videospotih. V kratkem pa jo čakajo že nove obveznosti in priprave na svetovni izbor. Nataša bo svoje že tako vrhunske mere modela še izboljšala. Pazi na prehrano, ukvarja se s športom, pomagali pa ji bodo tudi izurjeni trenerji v Plesnem mestu, ki bodo z Natašo delali na dveh treningih in sicer kubanski salsi, da bo pred objektivom še bolj zapeljiva in ženstvena ter plesnem pilatesu, ki bo še dodatno izoblikoval njeno postavo. 

Nataša v oblačilih Fenzy

„World Top Model Slovenije ni lepotni izbor, temveč gre za modni projekt, ki poteka več mesecev, zmagovalka pa se takoj po zmagi postavi v vlogo modela. To so želje vseh deklet, ki se prijavljajo na različne izbore, a ti jim žal dela v modelingu ne nudijo. World Top Model se tukaj razlikuje od drugih lepotnih tekmovaj, saj ne gre za klasično lepotno tekmovanje, ampak gre za modni projekt, kjer se išče model. Pravila so tukaj veliko višja, saj mora model izpolnjevati svetovne standarde. Nataša je v prvem tednu po zmagi imela že prvi fotoshooting, postala je uradni obraz modne znamke Fenzy in zaigrala v glavni vlogi kar dveh glasbenih videospotov na Hrvaškem in v Sloveniji. Tukaj pa se njena pot v vlogi World Top Modela Slovenije šele začenja“, nam je povedala lastnica licence World Top Model Slovenia, voditeljica in lastnica PR Agencije Ekskluzivno, Kaly Kolonič.

World Top Model je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, Milano, Zuriich, Monte Carlo, Berlin, Palma de Mallorca, Rim, Zanzibar, Gotheburg, Lugano, Praga in Budimpešta in je bil gostitelj znanih imen iz sveta mode, kot so Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull, Brigitte Nielsen.

Nataša je na Korčuli uživala

Domov se je Nataša vrnila z lento