Znana je zmagovalka World Top Model Slovenija

Slovenska zmagovalka najbolj prestižnega modnega projekta in največjega dogodka v svetu modelinga, World Top Model, je postala Nataša Ristić. 24 letna Ljubljančanka, z višino 177cm in zavidljivimi merami, ki so izjemnega pomena za zmago na prestižnem dogodku bo Slovenijo zastopala konec leta v Budimpešti, kjer je nagrada neverjetnih 200.000 eur vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu, Major model management, za delo v Milanu, Parizu in New Yorku. Finalistke so proslavile v Čuku kar ob ogledu košarkarske tekme, kjer so na ves glas navijale za naše košarkarje, ob tem pa so si privoščile pregrešne dobrote Borbone, Rebeka Dremelj jih je obdarila s svojo dišavo Myspirit, Parfois pa z nakitom.

Lastnica licence World Top Model Slovenia in voditeljica Kaly Kolonič je povedala: „Izjemno vesela sem, da smo lahko prvič v Sloveniji izvedli tako prestižen modni projekt, ki je trajal kar štiri mesece. Finalistke so bile vse od prve do zadnje izjemno profesionalne in v čast mi je, da bomo z vsemi sodelovali še naprej v okviru Agencije Ekskluzivno. Čestitke Nataši Ristić za zmago! Naslednji dnevi bodo za njo izjemno pestri, poleg številnih intervjujev jo čaka slikanje nove kolekcije Fenzy za španski, italijanski, slovenski in hrvaški trg, nato snemanje videospota z Davorjem Radolfijem v Šibeniku, v začetku oktobra gre na priprave na Korčulo za dober teden, kjer bo dobila uradno lento iz strani svetovnega lastnika licence WTM in decembra bo zastopala Slovenijo v prekrasni Budimpešti.“

Nataša Ristić, ki jo je izbrala več kot 30 članska strokovna komisija iz petih držav je delila svoje občutke: „Z ostalimi tekmovalkami sem se dobro ujela. Ko sem izvedela, da sem na omenjenem tekmovanju zmagala, in da ravno jaz izmed vseh prijavljenih deklet tega prestižnega tekmovanja nosim naziv World Top Model Slovenije 2017 sem bila naravnost presrečna. To je res velik uspeh zame, zato lahko rečem, da s ponosom nosim ta naziv. Zavedam se, da naziv prinaša različne odgovornosti, vendar se že veselim novih izzivov, izkušenj, poznanstev in potovanj tekom tekmovanja. Iz srca se zahvaljujem Kaly Kolonič in Agenciji Ekskluzivno za vrhunsko speljan projekt, kakor tudi vsej ekipi WTM.«

World Top Model je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, Milano, Zuriich, Monte Carlo, Berlin, Palma de Mallorca, Rim, Zanzibar, Gotheburg, Lugano, Praga in Budimpešta in je bil gostitelj znanih imen iz sveta mode, kot so Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull, Brigitte Nielsen.

Na castingu so bili izbrani modeli, ki so slikani in snemani v trendovskih oblačilih Fenzy.si, nakitu Perla in SAN fashion&jewelry, MSTHV, kopalkah Lee Behek in večernih oblekah znamke GGW, dizajnerke Gordane Grandosek Whiddon. Dogodek podpirajo tudi Ekskluzivno.si, Borbona catering, Grem z vlakom. Za dekleta je skrbel izurjen hain & make up team Patrik Trol, Eva Assani, Mateja Klep, Ana Morgan, Anja Hostnik. Za postavitve in koreografijo deklet je poskrbel Nenno Harlekin. Tekmovalke so bile spremljane pod budnim očesom foto/video teama:Samo Mervar, Gregor Grega, Masha Doberšek, Luka Rebol.

Zmagovalka WTM Slovenia pa bo tudi posebna gostja na pripravah in izboru WTM Hrvaške na Korčuli, skupaj z ostalimi predstavnicami držav Srbije, BiH, Makedonije in Črne gore, kamor bo odpotovala že 1. oktobra, tam pa bo tudi prejela svojo lento.

Da imajo predstavnice Slovenije in ostalih držav Balkana velike možnosti za zmago, priča tudi dejstvo, da je nagrado 200.000 eur leta 2016 prejela Hrvatica Lara Spajić, leta 2015 pa je naziv prve spremljevalke – Top Model Evrope prav tako prejela Hrvatica, Dea Maretić.