Izberite World Top Model Slovenia 2017

Medtem ko je naslov za najbolj Fancy World Top Model by Fenzy osvojila Edita Avdić in osvojila , pa se je zdaj začel izbor za najbolj EKSKLUZIVEN World Top Model, katerega bo izbrala strokovna komisija, se stavljena iz modnih poznavalcev, novinarjev in znanih osebnosti (2/3 ocene) in širša javnost (1/3 ocene). Žirija bo ocenila finalistke z ocenami od 1-10 (10 je najvišja) in to v kopalkah in večernih oblekah GGW. Širša javnost pa lahko glasuje z lajki pod slikami finalistk. Glasovanje bo potekalo do konca meseca julija. Poleg naziva najbolj EKSKLUZIVEN Wolrd Top Model, pa bo zmagovalki podeljen tudi eden izmed treh največjih nazivov, saj se bodo k tej oceni prišteli še glasovi posebne notranje strokovne komisije, ki pa ne bo javna. Ekskluziven WTM bo tako prejel še enega izmed nazivov- prva ali druga spremljevalka World Top Model, ali mogoče celo zmagovalka World Top Model Slovenia. Zato je pomembno, da resnično glasujete, glasujete in sooblikujete končni rezultat!

Glasujete lahko za 11 finalistk:

Ana Pintar, Edita Avdić, Patricija Golob, Nataša Ristić, Anja Kamerički, Kaja Jokić, Brina Recek, Ivona Ljoljić, Eva Kaube, Lola Jevtić, Tara Bergant.

GLASOVANJE POTEKA TUKAJ

Na castingu v kavarni Čuk so bili izbrani modeli, ki so slikani in snemani v trendovskih oblačilih Fenzy.si, nakitu Perla in SAN fashion&jewelry, MSTHV, kopalkah Lee Behek in večernih oblekah znamke GGW dizajnerke Gordane Grandosek Whiddon. Dogodek podpirajo tudi Ekskluzivno.si, Borbona catering, Grem z vlakom. Za dekleta je skrbel izurjen hair & make up team Patrik Trol, Eva Assani, Mateja Klep, Ana Morgan, Anja Hostnik, Irena Hudovernik. Za postavitve in koreografijo deklet je poskrbel Nenno Harlekin. Tekmovalke so bile spremljane pod budnim očesom foto/video teama: Samo Mervar, Gregor Grega, Matjaž Doberšek, Luka Rebol.

Vse skupaj bo zaokroženo v TV oddajo, ki jo boste lahko gledali septembra, vodila pa jo bo Kaly Kolonič.

.be