Dvakrat je bilo prvič

Jernej in Jagoda sijeta, ko plešeta. Še posebej sta izstopala po zadnjih dveh nastopih, kjer sta bila odlična, Jagoda pa je celo priznala, da je bilo to zanjo kar dvakrat prvič.

Prvič po 20 letih je z nekom plesala strastno rumbo, ki ni bil njen moj Jurij, temveč Jernej ter prvič v karieri ji je uspelo zaplesati sanjsko koreografijo iz filma Dirty Dancing, ki je eden izmed najljubših filmov Jerneja Tozona. In... uspel jima je celo prepoznaven lift, ki je izjemno težek element v plesu!

"To da se je Jernej tega izziva sploh lotil je že terjalo veliko poguma, saj je ta dvig res težek in se ga bojijo tudi profesionalni plesalci. Potem pa je sledil teden dni neprespanih noči, modric, zvitih prstov, bolečin v mišicah in globokih pogovorov... potrebnega je bilo veliko zaupanja in vaje, da je na koncu le uspelo.Tudi jaz tega lifta še nikoli nisem delala, tako da je bil tudi zame to velik izziv. Pri tem dvigu pa seveda ni šlo le za zaupanje, skok v neznano in moč, ampak za natančno tehniko izvedbe, ki ni lahka in seveda ni smela biti prepuščena naključju... Skratka bravo Jernej za pogum, trdo delo in požrtvovalnost!", je komentirala Jagoda.

FOTO: Miro Majcen