8 lepotnih skrivnosti

Modna navdušenka in oblikovalka modnih oblačil in nakita, Sara Savnik, nam je zaupala 8 lepotnih skrivnosti!

NJENE POLETNE MAJICE, KI JIH JE KREIRALA Z ZNANO ITALIJANSKO BLAGOVNO ZNAMKO LAHKO VIDITE/KUPITE TUKAJ!

 8 LEPOTNIH SKRIVNOSTI:

1. Poleg osnov zdravega načina življenja je na prvem mestu redna in intenzivna nega.  Postopki so moj mini ritual zjutraj in zvečer.

Vsak dan očistim obraz ne glede na količino make upa. To je edini način, da koža obdrži zdrav, mladostni sijaj, vlago in dobi nego, ki jo potrebuje. Ne pozabim niti na pilinge in maske. Saj odstranijo odmrle celice in gobje plasti nečistoče.

2. Zdrav duh v zdravem telesu. Že res, da so sladke pregrehe vredne kakega kg viška a žal našemu telesu in počutju ni. Zdravo in fit telo je osnova zato se gibaj kolikor je pač mogoče. Natreniraj svoj telešček. Sama grem velikokrat na Šmarno goro ali Rožnik. Ne tečem hodim – pa spet se ne vlečem po polžje. Če nimam časa za fitnes vzamem blazino in pred hišo na travi ali v sobi izvajam svoje treninge in vaje, ki jih izvajamo na mojih brezplačnih Fit Campih. Vedno delam vaje za celo telo nikoli se ne fokusiram samo na eno mišično skupino. Delam tudi vaje za moč in gibljivost.

Ker ne želim pasti v rutino pa tudi ene in iste vaje mi niso všeč vedno naredim treninge z osnovnimi in nadgrajevalnimi vajami. Ker si treninge vedno zapišem točno vem katere vaje sem delala prejšnji trening. Tako telo ne pade v rutino, vadba je bolj razgibana predvsem pa bolj učinkovita. Seveda je zelo pomembno, da po vadbi nahranimo mišice z beljakovinami – zdravimi!! In si vmes privoščimo tudi počitek. Ter pijem veliko tekočine vode tudi med samo vadbo. 

3. Vsi Victorijini angelčki imajo skrbno vodene in načrtovane jedilnike prehrane. No moj jedilnik mi še vedno dopušča širok spekter živil ter zdrave in uravnotežene nutriente. Imamo pa zmešančke, smutije ali šejke kakor želite kot skupni začetek dneva.

4. Kot pri vseh stvareh vedno velja zmernost še posebno, ko govorimo o alkoholnih, žganih pijačah, energijskih mehurčkastih in sladkih pijačah. Tu bi dodala tudi kajenje! Vsi ti dejavniki izdatno slabo vplivajo na polt in njen lesk.

5. Redna nega las je neizbežna še posebno v mojem poklicu in poslu. Kokosovo olje - lasje ga naravnost obožuje. Še posebno, če so lasje poškodovani in suhi. Uporabljam ga kot masko na suhih laseh lahko pa nanesemo tudi na vlažne in na umite lase.  

6. Vsakodnevno, pijem vodo in to v prekomernih količinah. Resno meni ne predstavljajo 4 litri vode nobenih težav. Med vadbo pijem hipotonik CR7 Drive, moj happy tea čaj, ki topi maščobo, 3dcl Skin kolagena vsak dan dodam moji prehrani, zvečer regeneracijo, ki jo NightWorks naredi zame medtem ko spim.  

7. Ne glede na to ali je poletje ali ne vedno uporabljam kremo za obraz z zaščitnim faktorjem 30! Vem, da marsikatera tega ne počne in da se ji zdi nepotrebno vendar sama ne zanemarjam tega pomembnega vsakodnevnega koraka.  

8. Kot sem že omenila pijem tudi kolagen, ki mi ja ga fant prinese iz Amerike. Zagotavljam, da daleč najboljši kolagen daleč na tržišču, če odmislim božanski okus jagode in limone naj omenim odličen rezultat v le 2 tednih uporabe! Resnično ga obožujem.