Stavros na oddihu razmišlja o novem singlu

Stavros v začetku februarja pripravlja nov single, ki se ga njegovi oboževalci že nadvse veselijo. Glasbenik je bil v letu 2016 izjemno glasbeno ploden, tako pa pravi, da bo tudi  v letu 2017.

Kralj zabave si januarja že tradicionalno vzame več tedenski dopust za smučanje, letos januar pri njemu ni izjema. Se pa med vikendi vrača na odre, tako da koncerti nikakor ne trpijo. Med tednom se zabava na snegu, med vikendi zabava na odru veselja željne ljudi.

Staki ima še vedno učitelja smučanja, pa ne kakršnega koli, temveč znanega smučarskega demonstratorja Sandija Murovca Murija, ki je tudi del trenerskega teama Tine Maze, Team to Amaze. Z Murijem sta dolgoletna prijatelja in vsako leto si vzameta en mesec dopusta na snežnih strminah, kjer smučata dobesedno ves dan. Stavros se vsako leto na smučanje pripravlja kar nekaj mesecev in večkrat na teden obišče fitnes center. Ko se poda na snežne strmine pa deluje kot pravi profesionalec, ki trikrat na dan zamenja smuči, prisega pa na znamko 'Dedra'. 

Stavros in Muri se poznata že dolga leta, skupaj sta poznanstvo iz snežnih strmin prenesla tudi na glasbene odre. »Z Murijem sva posnela že nekaj duetov, kar je bilo zelo zabavno. Z njim je vedno zabavno, na smučišču ali v studiu ali na odru. Večkrat pride tudi na kakšen moj koncert, kjer skupaj v živo zapojeva nekaj komadov in publika je navdušena«, je povedal Stavros.