Rebeka z novim

V prelepem okolju Galerije Repanšek in v idiličnem poletnem vzdušju, je Rebeka predstavila nov parfum in poskrbela za razvajanje vseh čutov.

Gre že za njen drugi parfum in prvi - MySpirit by Rebeka - je tako dobil še poletno različico. Povabljeni so uživali ob dobrotah gostinstva Kračun in srkanju poletnih osvežilnih koktajlov, ki jih je namešal barman G3 Spirits-a, ter nazdravljali novemu uspehu. V objemu barvito urejenega ambienta, je Rebeka skupaj s parfumarno MySpirit organizirala pravo vrtno zabavo, ki jo je naredila posebno že s podobo in pljuskom poletnih barv. Goste so tako na nekaj poletnega in nabitega s svežo energijo, že pri vhodu opominjali barviti dekorativni elementi, ter po celotnem prizorišču tudi raznobarvni veliki, opazni Magic baloni. Bilo je mavrično pisano in se je popolno skladalo z barvami njenega novega parfuma. Da je življenje sladko, so se povabljeni že na začetku lahko prepričali z omamnimi barvitimi čokoladnimi  pralineji Lucifer. Posebnost magične barvite vrtne zabave je bila ta, da vse zbrane na začetku niso pričakali s pijačo dobrodošlice, kot se za takšne zabave spodobi, ampak smo v poletje vstopili kar z mavričnimi sladoledi PIXI, ti pa so celo svojo sladoledno skrinjo oblepili v barve parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER. To pa še ni bilo vse, saj je na začetku po rožnati preprogi in skozi sladke okuse, navdušence nad vsem lepim in dišečim, razvajal tudi godalni orkester Strunikat, ki je tako zadovoljeval še drugo naše pomembno čutilo, kasneje pa vse zbrane poletno zazibal še DJ Baza.
S pozdravnim govorom je vse goste ob začetku dogodka nagovorila Mojca Mavec, ki je na oder povabila Rebeko, ta pa je nato predstavila težko pričakovani poletni parfum MySpirit by Rebeka SUMMER, ki diši po citrusih, ličiju, orhideji, vrtnici, hruški, pačuliju in kot njen prvi, vsebuje tudi malce opojnega jasmina. »Za dame s karakterjem!,« pravi Rebeka, ki kljub temu, da gre za pravi svež poletni koktajl najrazličnejših sestavin, popolnih za energične poletne dni in tople romantične večere, dame ne bo pustil neopažene. »Spomnil bo na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren tudi za vse dni v letu.« 
Ob tej priložnosti bi se Rebeka rada zahvalila tudi agenciji Unico, ki je poskrbela za ozvočenje, ter podjetju Bumerang, ki je s sedežnimi garniturami poskrbelo za čudovito udobje v objemu narave. Vsi skupaj so s povabljenimi tako ustvarili pravo eksplozijo poletnih barv, okusov, pozitivnih glasbenih ritmov in dolgo obstojnega novega parfuma, ki je pustil nepozabne sledi ... 
Parfum je odlično dopolnil tudi Rebekino novo skladbo Svet za zaljubljene, ki kar kliče po ljubezni do življenja, vsega lepega in dišečega. »Povejte brez besed. Naj govori srce. Zaljubite se v življenje!« Nova poletna svežina se imenuje MySpirit by Rebeka SUMMER!

Za svežino so bile zadolžene tudi mične hostese...