6 Pack Čukur vdrl na poroko

Spletni portal Ona-On.com je Romani in Marku organiziraj sanjsko poroko, saj sta se zaljubljenca, ki si bosta kmalu ustvarila družino, saj je nov družinski član že na poti, spozala ravno na njihovi spletni strani. Dan je bil čaroben, zvečer pa juje čakalo še posebno presenečenje. Znani slovenski reper 6 Pack Čukur je namreč vdrl na zabavo, seveda z glasbenim nastopom. V rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo, kar so pohvalili svatje, ki so mu namenili bučen aplavz!

Romana in Marko sta nato očarala s čustvenim plesom na skladbo “Show me love” (slo: Pokaži mi ljubezen), njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Vas podrobneje zanima zgodba Marka in Romane?

Spoznala sta se na ona-on.com …… kjer je Marko prvi kliknil Romano. Prek ona-on.com sta klepetala kakšen teden, preden sta šla na prvi zmenek pa so minili kar trije meseci. "Romana je prva predlagala srečanje v živo, a se je malo zavleklo, saj sem bil precej zaseden," se spominja Marko. Ko sta se končno uskladila, sta se dobila na prvem zmenku. "Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali," se spominjata mladoporočenca. Preberite njuno celotno zgodbo.

 

 foto: KMarcella in Ona-On.com