FESTIVAL-IĆ SMEHA IN JUŽNI VETAR PARTY

Slovenci so dočakali svojih 5 dobrih mož. Prišlo je 5 tićev, ki so spravili v smeh halo Tivoli. Denis Avdić, Ranko Babić, Ivan Šarić, Žan Papić in Admir Baltić, ki so s smehom odbarili tudi tiste, ki niso bili letos pridni.  Novoletni Festival-ić Smeha se je sicer zgodil prvič, a je že postal tradicionalen, saj je Avdić že napovedal, da se bo zgodil ponovno naslednje leto. Hala Tivoli je bila polna tudi znanih obrazov, ki so uživali v dogodku, a Le redki so doživeli njegovo nadaljevanje, ki je bilo rezervirano samo za izbranih 150 ljudi, ki so bili povabljeni tudi na Secret party: After party Festival-ić smeha in Južni vetar. 

Denis Avdić, Žan Papić, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarić.

 

Ekipa Južni vetar; Mitja, Aleš, Blaž, Ljubo in Provka Kaly Kolonič.

Na partyju se je dobro jedlo in pilo in vse je bilo v duhu Južnega vetra. Če so gosti mislili, da je Denis Avdić navdušil na odru Tivolija se seveda niso zmotili, ampak šele na after partyju jih je čakala prava poslastica, saj je Denis vsem prisotnim tudi zapel dve pesmi.  Z voditeljico večera, piarovko in TV voditeljico Kaly Kolonič sta poskrbela še za dodatno dozo smeha in dobrodelnosti, ki hodi z roko v roki Dobrodelnemu maratonu.  Večer je po Avdićovem spontanem nastopu popestrila še pevka Maja Založnik, ki je vse prisotne razplesala v ritmih največjih uspešnic. Vsi prisotni se na nobeno nedeljo niso še bolj zabavali, hkrati pa so uživali v prazničnem duhu in sproščenem ozračju, ki veje samo na dogodkih, kjer se večina povabljenih med sabo pozna. Med znanimi smo opazili seveda vseh 5 komikov Festivalića smeha, znane voditelje in voditeljice, pevke in pevce ter ljudi, ki jih pozna športni svet.  Najbolj zanimiva in posebna je bila vstopnica na after party, ki je bila 10 mark in z razkriva lokacijo dogodka. Menda nas podobna skrivna zabava v duhu Južnega vetra čaka ponovno že čez dobra dva meseca.

 

Tanja Rotovnik, Kaly Kolonič, Maja Založnik

Takšnega festivala smeha ni bilo še nikoli, kot tudi tako skrbno varovanega in zanimivega after partyja, so bili mnenja gostje obeh dogodkov. 

 

Ranko Babič in Dejan Obrez 

»Stvari, ki so načrtovane, a na koncu spontane so zagotovo najboljše in najslajše«, je after party komentirala piarovka Kaly Kolonič, ki je priznala tudi, da so jo Avdić in ostali tići na festivalu nasmejali tako zelo, da je zaradi solz smeha ostala brez make upa.

 

Denis v elementu

Pohvale ekipi Južni vetar za 23 let barikirano pijačo, ki je navdušila: www.jvrakia.com

Piarovka in voditeljica Kaly Kolonič in Ana Avdić

Influencer Dino in Denis.

Goran Obrez, Tanja Rotovnik in Kaly Kolonič (pevki Select), Slaviša Stojanović.

 

 Južni vetar, Blaž, aleš, Ljubo, Kaly Kolonič in Denis Avdić v dobrodelnem momentu.

 

 Južni vetar rakija.