HALLOWEEN JE BIL SLADEK (NEKAJ SLADKEGA)

“UŽIVAJ V TRENUTKU.” 

 

FILM NEKAJ SLADKEGA

 

Predstavil posebno predvajanje trailerja za prihajajoči film na zelo strašljiv način

 

Halloween je bil strašen, filmski in sladek

 

 

 

Režijski prvenec komika Tina Vodopivca bo doživel veliko premiero 9. februarja 2023, na Halloween pa so lahko sladokusci doživeli posebno predpremierno predvajanje trailerja, ki bo luč sveta ugledal uradno šele v prihajajočih dnevnih. Predvajanje je bilo strašno in hkrati, ko se za film spodobi- sladko. Kdo vse od znanih je bil pod masko, vam ne bomo izdali...:D

Ostre oči so spoznale Tina Vodopivca in Urško Majdič, Oriano Girotto, Majo Založnik in Kaly Kolonič, ostale pa uganite sami. Ekipa se je sladkala z božansko sladkimi sladicami, več pa boste našli na družabnih omrežjih @Nekajsladkega.

Da bo film Nekaj sladkega resnično sladka poslastica, pa priča testno predvajanje. Na anonimni testni projekciji je namreč dosegel izjemno visoko oceno 9,4 od 10 točk, s komentarji, kot so "Bolje, kot sem pričakoval", "Vsa čast”, "Končno slovenski film, ki mi je všeč" ipd. Zanimivost je, da je ekipa upoštevala določene pripombe občinstva pri zadnjih popravkih v montaži.  Film Nekaj sladkega na zabaven način zagrize v aktualno temo pretvarjanja v svetu marketinga. Organizatorki Kaji kariera visi na nitki, ko njen gost, svetovno znan marketinški guru Ace Majstorovski, zamudi letalo na konferenco. Po naključju zagleda lokalnega slaščičarja, ki mu je na las podoben, zato ga postavi za dvojnika. Nekaj sladkega je komedija zabavnih zmešnjav in zapletov, s sladko noto romantike.

 

V glavnih vlogah sta se znašla dva izmed trenutno izjemno vročih igralcev z Balkana, večkrat nagrajeni igralec Saško Kocev (film Sticker v selekciji najbolj prestižnega festivala Sundance) in Jelena Jovanova, ki je zaigrala v filmu Angeline Jolie- In The Land of Blood & Honey. 

 

Lista igralcev je poleg Jelene in Saška resnično pestra. V romantični komediji Nekaj sladkega so se namreč zvrstili številni domači in balkanski asi, Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Zinaida Dedakin (legenda srbske komedije), Nikola Silić (SRB), Aleksandar Mikić (MAK), Pedja Bajović (CRO), Ana Ribič, Ranko Babić, Sašo Đukić, Urška Majdič in Tin Vodopivec, skupina Joker OUT, MasterChef Karim, Boris Kobal, Gašper Bergant, Aleš Novak, Alen Podlesnik, Jure Rajšp, Vid Sodnik in drugi. 

Glasba za film: Urška Majdič - UMA, aranžmaji: Leon Firšt.


 Www.nekajsladkega.com

IG:  www.instagram.com/nekajsladkega

FB: https://www.facebook.com/nekajsladkegafilm