MAJA ZALOŽNIK Z NOVIM SPOTOM ZA SKLADBO ''ORION''

 

 

Mistični in mogočni Orion Maje Založnik, skladba, ki je že na vseh slovenskih glasbenih lestvicah, je dobila tudi video podobo.

 

Maja Založnik je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla 15 kg in je vroča kot še nikoli, njen vrhunski glas in stas pa je v zadnjem letu pokazala na številnih odrih in pri sodelovanju v različnih glasbenih projektih. Orion je priletel z neba ravno v trenutku, ko se Maja že pripravlja na nastop na Slovenski popevki, z eno samo misijo, da jo popelje daleč v nebo, med zvezde, kjer se uresničujejo vse najbolj skrite želje. In ravno nastop na Popevki je bila ena izmed Majinih najbolj skritih želja, ko je še kot mala deklica s krtačo za lase v roki prepevala pred ogledalom v dnevni sobi. Rekorderka v pevskih šovih bo konec oktobra le dočakala dolgo pričakovani nastop s skladbo Mika Me, do takrat pa bo odzvanjal v naših ušesih svetel Orion.

Videospot ORION: 

»Končno sem dočakala, da je Orion dobil še video podobo. Skozi video sem želela pokazati nekaj svojih starih posnetkov skozi kariero in kako celo življenje poslušam svoje skrite glasove in delam vse da osrečim sebe, da stojim na odru in prepevam.  Sledim svojim sanjam od malih nog in delam vse da sem srečna zadovoljna in da sledim svojem srcu in da je isto možno za čisto vse od nas«, je o spotu produkcije MagnetiZm povedala Maja.

 

MAJA ZALOŽNIK - ORION:

 

Nova skladba Orion nosi izjemno spodbudno sporočilo. Avtorica besedila, znana piarovka slavnih, ki ima za sabo uspešno glasbeno kariero s skupino Select, Kaly Kolonič, je razkrila o čem govori Orion: » Pesem govori o naših tihih mislih, željah, upanjih, ki jih imamo v glavi, a namesto, da bi te misli zaživele, jih ego večkrat zna kaj kmalu utišati. Zato moramo te misli poslušati in se jih ne smemo bati udejanjiti, saj nas bodo ponesle do naših ciljev, sanj in uspeha. Vedno znova se ljudje sprašujemo, ali smo dovolj dobri, ali zmoremo ... ampak če damo ego na stran in te tihe, majhne misli začnemo poslušati, jih zgrabimo in se ne oziramo na mišljenja okolice, temveč sledimo sebi, nas bodo ta naša majhna sporočila v glavi popeljala do neba in zvezd. Na poti pa se obkrožite z istimislečimi ljudmi in tistimi, ki vas bodo na vaši poti spodbujali, da boste lažje posegli po zvezdah.«

 

Maja Založnik, ki je nase opozorila tudi v tujini na največjem pevskem šovu The Voice, je o svoji transformaciji in novi pesmi Orion povedala:» Prihajam popolnoma spremenjena in se bolj srečna in zadovoljna Maja. Leto nazaj sem se odločila da potrebujem spremembo in sem začela delati na sebi mentalno in fizično. Želim biti vedno boljša verzija sebe in takšna lahko osvajam svet. Ob sebi imam izjemne ljudi in tako mi je do transformacije in boljšega počutja in 15 kg manj, pomagala moja draga prijateljica Kaly Kolonič, katera me je usmerila da se bolje počutim, mi stoji ob strani, ter me navdihuje, da sem vedno boljša in močnejša. Ne samo, da je moja piarovka, ampak skrbi tudi za moje tekste pesmi, saj me pozna bolj kot kdorkoli drug, hkrati pa imam to srečo, da je mednarodno certificirana Prehranska svetovalka, ki pomaga številnim ljudem po svetu do transformacij in mi je pomagala do nove verzije mene. Grem samo še navzgor, počutim se fenOmenalno, izžarevam vse kar sem si vedno želela, zadovoljna sem in letošnje leto je res moje. Orion je plod preobrazbe in sem vesela, da sem lahko pri pesmi sodelovala s Kevinom Koradinom, priznanim glasbenikom, ki ima v glasbi izjemno širino.«

 

Orion, ki je doživel premiero na valu 202, bo kmalu dobil tudi video podobo. Maja, ki je znana po svojem bogatem repertoarju od popa, soula, rocka in funka, je ravno zaradi svoje širine tako zelo priljubljena pevka in zaželena na nastopih. Komaj pa čaka, da bo v teh dneh prvič tudi v živo na odru odpela skladbo Orion, pod katero sta se kot avtorja aranžmaja in glasbe podpisala Kevin Koradin in Clifford Goilo, besedilo pa je napisala Kaly Kolonič, ki je tudi avtorica Majine uspešnice Voda sem, ti si dlan.

Kevin Koradin je o sodelovanju z Majo razkril: »Zelo rad imam adult pop in klasični R&B, glasbeni žanr s katerim sem tudi preživel veliko let v Holandiji, v sklopu snemalnega studio kompleksa v katerem sem takrat delal. V Sloveniji je pogosto težje srečati pevce in pevke za to glasbeno zvrst in Maja je z njenim izjemnim vokalom prišla skoraj po nekakšnem naključju kot zvezda iz neba in nastal je Orion, ki naznanja naše prvo glasbeno sodelovanje, pogovarjamo pa se že o bodočih projektih, ki se jih zares veselim.«

 

Maja se poleg izdaje Oriona že pripravlja na nastop na 60. Slovenski popevki, festivalu, na katerem si je od vedno želela nastopiti, zato bo zanjo ta nastop izjemno poseben in emocionalen. Pesem, ki jo bo zapela pod zaporedno številko 3 pa nosi ime Mika me.

 

Zdaj gremo pa direktno do Oriona, med zvezde!

 

O SKLADBI ORION:

Avtorja glasbe in aranžmaja: Kevin Koradin in Clifforr Goilo

Avtorica besedila: Kaly Kolonič