SAMO ŠE 5 DNI DO OFFLINE FESTIVALA!

NA OFFLINE PRIHAJA:

MORTEN

DESNA ROKA DAVIDA GUETTE IN OČE FUTURE RAVE ZVOKA

+ več kot 30 DJ-ev

 

Najbolj težko pričakovani festival v Sloveniji letos, se bo zgodil že čez 5 dni!

OFFLINE FESTIVAL bo 5. in 6. avgusta postregel z najbolj vročimi izvajalci, plesno-animacijskim teamom, ki prihaja direktno iz Ibize in s kar dvema odroma- mainstage areno in techno areno.

 

Zvezda prvega dneva bo nedvomno ameriški superzvezdnik Lil Pump, drugi dan pa bo kraljeval na odru Morten, ki je eksplodiral v priljubljenosti in izpostavljenosti zahvaljujoč sodelovanju Future Rave z Davidom Guetto, na sceni plesne glasbe pa je že več kot desetletje. Danes velja za enega izmed najbolj zaželenih DJ-ev na svetu, ki vrti na največjih festivalih na svetu. Razen če zadnjih 12 mesecev niste živeli pod kamnom, so dejstva nesporna: MORTEN je trenutno najbolj vroča lastnost elektronske glasbe in Slovenci ga bomo slišali že 6. avgusta na Offline festivalu. Dj in producent, ki je kot top odjeknil iz Danske, drugače poleg elektronske glasbe v prostem času rad posluša Boba Marleya in Marvina Gaya.

 

na sliki: David Guetta in Morten

Offline Festival bo veliko več, ko si lahko predstavljate. Poleg 30 DJ-jev in vrhunske ponudbe hrane v food cornerju, vip experiencom in luksuzno ponudbo pijač, boste doživeli posebno Coca Cola adrenalinsko doživetje in Heineken experience. Lahko pa v živo spoznate tudi največje zvezde, posnamete na odru selfie in se pustite VIP razvajanju, saj lahko zmagate v nagradni igri Offline Festivala in partnerja Coca Cole.

VROČI AMERIŠKI MEGAZVEZDNIK

LIL PUMP

BO OBRNIL OFFLINE FESTIVAL NA GLAVO

 

 

 

Na OFFLINE FESTIVAL prihaja mega popularni hip hop zvezdnik LIL PUMP, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Znan je tudi po kultnih sodelovanjih s Kanye Westom, French Montano, Malumo in drugimi in že povzroča evforijo s svojim vstopom v Evropo, kjer je pred dnevi začel turnejo.

Zdaj zloglasna skladba 'Gucci Gang'; je najbolj pretakana skladba na svetu in skladba, ki ga je razstrelila iz eksplodirajočega spletnega slovesa, v pogodbo z Warner Brosom v vrednosti 8 milijonov dolarjev. Zdaj je eden izmed najbolj pretakanih izvajalcev na svetu, ki s svojimi norčijami na Instagramu in plodovitim glasbenim ustvarjanjem navdihuje tako jezo kot spoštovanje.

'Gucci Gang' je postavil svojevrsten rekord

Nekateri glasbeniki lahko gredo skozi celotno kariero, ne da bi naredili niti ene pesmi, ki bi pristala na vrhu lestvic, a kljub temu nadobudni Lil Pump že postavlja rekorde. "Gucci Gang" je s samo dvema minutama in štirimi sekundami postala najkrajša pesem, ki je pristala med prvih deset na Billboardovi lestvici Hot 100 v 42 letih. res je. Po navedbah Paula Haneyja z Record Research, od leta 1975, ko je pesem Dickieja Goodmana "Mr Jaws" za vse dve minuti in tri sekunde, zasedla ušesa poslušalcev, ni bilo tako kratke pesmi med desetimi najboljšimi.

Offline festival bo zagotovo zadovoljil tudi ljubitelje elektronske glasbe, saj bo nastopilo več kot 30 tehno, EDM in house didžejev, med drugim tudi Morten, desna roka Davida Guette in številni druge, v tem hipu vroči didžeji, ki vrtijo na TomorrowLandu in največjih prizoriščih po svetu.

Prav tako boste lahko uživali v VIP ložah, VIP mizah in VIP Exprerience in vpili še dodatno posebno doživetje utripa Offline festivala. Za raznovrstnost festivala se torej tokrat ne bo potrebno peljati več ur v tujino, ampak se bo festival s produkcijo največjih festivalov v Evropi zgodil na naših tleh.

KAKO BO IZGLEDAL OFFLINE FESTIVAL

 

Ustvarjalci festivala OFFLINE obljubljajo dvodnevni spektakel, kot ga pri nas še ni bilo. Ker bo festival pokrival izjemno obsežno območje, zraven pa so organizatorji želeli ponuditi še dodatno doživetje čez dan, bo Offline festival postavljen v prelepo okolico Ptuja, najstarejšega slovenskega mesta. Festival je tako ravno dovolj dalječ, da hrup ne bo motil prebivalcev in ravno dovolj blizu, da lahko obiskovalci v neposredni bližini rezervirajo prenočišča, se čez dan sprehodijo ob Dravi ali se po njej peljejo z ladjico, si ogledajo staro mestno jedro, Ptujsko jezero in obiščejo enega izmed najbolj znamenitih slovenskih gradov ter kampirajo in zraven prejmejo še vstopnico za terme.

Obiskovalci bodo lahko na Offline festivalu v dveh arenah prisluhnili svetovno znanim glasbenim mojstrom, kot so Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk. Med elektronskimi imeni izstopata MIKE WILLIAMS in desna roka Davida Guette, MORTEN, ki bosta na Ptuj prispela naravnost z glavnega odra razvpitega festivala Tomorrowland. Morten je tudi eden ključnih pionirjev future rave, trenutno enega najbolj vročih žanrov elektronske plesne glasbe za velike arene.

Še posebej mladi pa se veselijo najbolj zvenečega imena v (t)rap svetu, 21 letnega LIL PUMPA, ki ne samo, da nabira milijarde ogledov na YouTube, ampak polni številne odre, stadione in druga ogromna koncertna prizorišča, 5.avgusta pa bo prvič stopil na oder tudi v Sloveniji, ki jo je management izbral za del Lil Pumpove evropske koncertne turneje, ravno zaradi dobre lokacije, ki meji na številne tuje države, kjer se Lil Pump ne bo ustavil. Na Offline festivalu se pričakuje tudi dobršen del obiskovalcev iz tujine, zato si zagotovite vstopnico za dvodnevni spektakel takoj, da ne boste ostali brez.

Z VLAKOM NA OFFLINE FESTIVAL KAR 75% BOLJ UGODNO!

Vstopnice za festival lahko kupite tudi v Infocentrih Slovenskih železnic v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru. Pri nakupu boste prejeli še kupon za 50 % cenejše potovanje z vlaki po Sloveniji, za 2 osebi, do konca leta. Svetujemo, da se na Offline festival zapeljete z okolju prijaznim prevozom- z vlaki od petka do nedelje kar 75% bolj ugodno (popust velja ob predložitvi vstopnice za Offline festival).

POSEBNI VIP PAKETI, KI BODO BRENDIRANI V SLOGU VAŠEGA PODJETJA IN SO NA VOLJO ZA NAJEM:

 

 

Sledite Offline festivalu na FB za dnevne informacije:

https://www.facebook.com/events/498418591628398

 

O NASTOPAJOČIH OFFLINE FESTIVALA:

Morten & David Guetta – Kill Me Slow

Kanye West & Lil Pump – I Love It

Lil Pump – Gucci Gang

NAKUP VSTOPNIC: EVENTIM + PETROL
https://www.eventim.si/si/vstopnice/offline-festival-ptuj-parkirisce-spin-ob-dravi-584831/event.html?fbclid=IwAR2VWsP03lFpQLuIzfVXzJ7XgpO-aYqyV_IAHfXm-U0fGNKzP3X03xrKQqM

PARTNERJI OFFLINE FESTIVALA:

Petrol, Coca Cola, Heineken, Maribox, Slovenske Železnice, Radio Center, Reseda, Ekskluzivno.si, Radio Antena