KAKO TIKTOK SPREMINJA INDRUSTRIJE? DOGODEK V ŽIVO, V SREDO 25.5.2022

 
 
 
Z veseljem sporočam, da bo po dveh spletnih epizodah dogodek "TikTalk Epizoda #4 | Kako TikTok spreminja industrije?" ponovno izveden v živo in sicer na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani. Naslednjo sredo 25.5.2022 ob 16:00 uri vas vabimda se udeležite dogodka TikTalk EP #4, kjer bomo v sklopu dve in pol urne dolgega dogodka pogledali:
  • Predavanje: "TikTok novosti doma in po svetu v 2022" (platforma SoundOn, menjava Discover strani za Friends stran itd.)
  • Pregled industrij na TikToku in 3 debate z gosti in konkretnimi primeri s področja športa, turizma, glasbe in dogodkov, hrane in pijače, trgovin ter kozmetike ter lepote.
  • Odgovorili bomo na vprašanja: Kakšne so najboljše prakse vsake industrije? Katere industrije je TikTok že spremenil oziroma na njih ključno vpliva? Katere industrije so naslednje na vrsti?
Ker bo tokratni dogodek potekal v živo je število mest omejeno. Zato se prijavite čimprej. Natančen urnik dogodka in imena gostov, ki bodo tokrat z nami, vam bomo razkrili v drugi polovici tega tedna.

TikTalk - Epizoda #4 z naslovom "Kako TikTok spreminja industrije?" se bo odvila v sredo 25. maja 2022 od 16:00 - 18:30 v prostorih Ekonomske Fakultete v Ljubljani.
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, prijave pa sprejemamo na uradni spletni strani dogodka: 
Da lahko v vmesnem času osvežite do zdaj osvojeno TikTok znanje, objvaljamo še povezavo do video posnetka preteklega online dogodka in ključne vsebinske točke s povezavami do primerov, o katerih smo govorili. 

Anže Herbst

Partner/Direktor prodajnega razvoja