NOV SINGEL TONIJA CETINSKEGA ''ČUVAM LJUBAV''

Ohraniti ljubezen dandanes morda ni lahko, a tisti, ki jo zna spremeniti v pesem, je zagotovo Tony Cetinski. 'Čuvam ljubav' je naslov njegovega novega singla, za katerega se pod besedilo in glasbo podpisuje izkušeni Amil Lojo, priredbo pa podpisuje Adis Sirbubal.

 

Čeprav nova skladba nosi neizogibno ljubezensko tematiko, ki ni tuja tej priljubljeni številni občinstvu, je vseeno nekaj posebnega, na kar nam je namignil Tony sam,

'Te pesmi ne bi jemal tako lahkotno kot ljubezensko. Ta pesem je veliko globlja in poje o nečem veliko večjem od nas ljudi. Morda ga boste takoj razumeli in za to boste morda potrebovali nekaj časa, vendar se ga boste zagotovo še dolgo spominjali in ga ne boste mogli pozabiti. Prav s svojo preprostostjo vam bo zlezel pod kožo' je zaključil.

Tovrstna pesem si je res zaslužila videospot, za vse pa je poskrbel Zdravko Terkeš, ki je v vizualne okvire skoraj odlično zlil melodijo in verze 'Čuvam ljubav'. Glavni vlogi v videospotu sta poleg Tonyja Cetinskega pripadla Ani Franjčević in Tomiju Raguži, ki sta s svojim videzom, talentom in izkušnjami v to glasbeno zgodbo vnesla dodaten čar.

Verjamemo, da 'Čuvam ljubav' ne bo le našel pot do src občinstva, ampak tudi pustil globok pečat v marsičem, kar nosi v času pred nami.

 

Videospot si ga lahko ogledate in poslušate na povezavi: 

'Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil vsem, ki so pripomogli k nastanku te pesmi, v prvi vrsti Amilu Lojo, izjemnemu avtorju in glasbeniku, od katerega upam, da boste slišali še veliko lepih del' je ob koncu povedal Tony.

Avtor glasbe: Amil Lojo

Avtor besedila: Amil Lojo

Avtor aranžmaja: Amil Lojo / Adis Sirbubalo

Glasbeni producent: Tony Cetinski

Snemalnik zvoka: Mihael Blum / Amil Lojo

Režiser videa: Zdravko Terkeš

Foto: Boris Štajduhar