MARIJA MIRKOVIČ, NEKDANJA FRAJLA, POGUMNO NADALJUJE SAMOSTOJNO KARIERO Z VRHUNSKO PRODUKCIJO

“Moja duša” je zagotovo nova uspešnica, ki jo je treba poslušati.

 

Nekoč je dejala, da je veselje do ustvarjanja in ustvarjanja glasbenih sodelovanj njena gonilna sila, in v zadnjem letu je to v celoti potrdila. Marija Mirković, ki je svojo glasbeno pot začela s skupino The Frajle, za katero je napisala nekaj njihovih najbolj znanih uspešnic, v manj kot letu samostojne kariere niza uspeh za uspehom. Zdaj se nam predstavlja z novim singlom »Moja duša«, za katerega je napisala tako besedilo kot glasbo. Gre za skladbo, v besedah ​​katere se bodo mnogi prepoznali, Marija pa ji je dala zdaj že prepoznaven glasbeni pečat.

Foto: Sandra Mihaljević

Novi singel je nastal v sodelovanju s tremi producenti, izkušenim Draganom Brnasom in mladim duetom 8bit, za katerim stojita Rando Stipišić in Luka Mrduljaš. Videospot za novi singel je bil posnet v Istanbulu in pripoveduje ljubezensko zgodbo o pripadnosti duši, ki obljublja objeme in pripadnost v trenutkih največjih težav. Avtorica videospota je Sandra Marković, ki s čudovitimi posnetki sledi besedilu pesmi do zadnjega objema.

 

Foto: Sandra Mihaljević

Novi singel je nadaljevanje Marijine uspešne solo kariere, ki jo je začela pred slabim letom dni. Potem ko je skupina Cambi na lanski Dori zapela njen hit "In Love", so jih takoj razglasili za največje pozitivno presenečenje tekmovanja. Pesem je prejela številne nominacije, med drugim tiste za Zlati studio, Hit leta na Nacionalnem radiu in je bila razglašena za eno najbolj poenostavljenih pesmi leta. Marija je preteklo obdobje zaznamovala tudi s številnimi sodelovanji, predvsem s pisanjem za Alko Vuico, s katero, kot je napovedala, ustvarja pozitivne in energične pesmi, v katerih se prepoznajo vse ženske. Sodeluje tudi s tenoristom Matom Grgatom in drugimi izvajalci.

 

Videospot: