DODATNI ŠOV HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE V LJUBLJANI V NEDELJO

ZARADI IZJEMNEGA INTERESA: DODATNI ŠOV HOT WHEELS – MONSTER TRUCKS LIVE V LJUBLJANI V NEDELJO, 27. 3. 2022 OB 11.30

 

NEVERJETNE HOT WHEELS ® MONSTER TRUCKS DOGODIVŠČINE ZA VSO DRUŽINO!

HOT WHEELS MONSTER TRUCKS LIVE PRVIČ V SLOVENIJI,

ŽE 26. 3. IN 27. 3. 2022 V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI

HOT WHEELS™ MONSTER TRUCKS LIVE PRVIČ V SLOVENIJI ŽE 26. 3. 2022 V ARENI STOŽICE V LJUBLJANI! ZARADI IZJEMNEGA INTERESA DODATNI ŠOV V NEDELJO, 27. 3. 2022 OB 11.30!

 

Največje svetovno prireditveno-koncertno podjetje Live Nation in podjetji Raycom-Legacy Content Company in Charm-Music, v sodelovanju z Mattel, Inc., prihajajo v Evropo z novo, že 5. evropsko turnejo Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. V okviru te bodo prvič v zgodovini obiskali Slovenijo s povsem novimi tovornjaki! Že 26. 3. 2022 se bo karavana izjemno atraktivnih predelanih tovornjakov in njihovih točk ustavila tudi v Ljubljani, v Areni Stožice! Zaradi izjemnega interesa pa so se organizatorji odločili, da bodo dodali še en šov, v nedeljo 27. 3. 2022 ob 11.30! Prodaja vstopnic se je spet povzpela na prvo mesto spletne prodajne lestvice Eventima in organizatorji verjamejo, da bodo tako omogočili vsem ljubiteljem vrhunske družinske visokooktanske zabave, ki ji ni para, da si bodo lahko ogledali največje in najboljše tovornjake na spektaklu Hot Wheels – Monster Trucks Live!

 

Predprodaja vstopnic za ta izjemni spektakel že poteka! Vstopnice so na voljo na www.eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih! Otroške vstopnice so že od 17,60 EUR, na voljo pa so tudi posebne VIP vstopnice, ki vam omogočajo še bolj popolno doživetje. Število teh je zelo omejeno! Pred vsakim dogodkom bo na voljo tudi čas za Crash Zone, na katerem si bo lahko omejeno število obiskovalcev ogledalo vozila na samem prizorišču, v parterju! 

 

Hot Wheels Monster Trucks Live prihaja v Evropo in prvič v Slovenijo z več tovornjaki kot kadarkoli doslej! Povsem novi Mega Wrex tovornjak je kar 12 metrov dolga struktura, ki spominja na dinozavra in jo poganja kar 1.800 konjskih moči. Takšen z lahkoto pomete s konkurenco. Ta spektakularni tovornjak bo na turneji naslednje leto zagotovo vaš najljubši! Oboževalci zabav bodo imeli priložnost doživeti Bigfoot Midwest Madness ™, ki je nastal kot plod sodelovanja Hot Wheels in Bigfoot Collaborations ®. Race Ace ™ se bo s prepoznavnimi plameni znamke Hot Wheels prav tako pridružil evropski turneji.

 

Na spektaklu pa bodo tudi posebne atrakcije: goltalec avtomobilov, goreči in transformirajoči se robot Megasaurus, kot tudi motokrosistične Freestyle zvezde! Na izjemnem in navdušujočem avtomobilskem šovu boste videli tudi ikonične Hot Wheels akrobacije, skoke in spektakularne padce “Pošastnih tovornjakov” med tekmovalnimi porazi, zmagami in boji, ki so izjemna paša za oči prav za vse njihove oboževalce. 

 

Med evropsko turnejo bodo obiskovalci imeli ekluzivno možnost videti resnične različice Hot Wheels monster truck igrač, vključno z izjemno priljubljenimi: Bone Shaker ™, Tiger Shark in Demo Derby.

 

Dogodki pa so znani tudi po popularni Crash Zone Pre-Show zabavi; ta se prične 2,5 ure pred vsakim šovom. To je hkrati edinstvena priložnost, da lahko stopite v areno in si ogledate od blizu te neverjetne strukture in veličino Hot Wheels Monster Trucks! Ta dan boste lahko tudi doživeli več s posebnimi adrenalinskimi VIP paketi, ki vsebujejo poleg odlične pozicije za spremljanje tega spektakla, tudi vodeno turo po Monster Truck šovu, darila in še mnogo več. Več informacij je na voljo na https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

 

“Upamo, da bodo starši in otroci še naprej navdušeni tudi s Hot Wheels Monster Trucks Live,” je dejala Julie Freeland, senior direktorica v Mattelu. “Franšiza, ki je zelo uspešna pri vzpodbujanju raziskovalnega duha pri otrocih, je omogočila družinam, da skupaj delijo ljubezen do Hot Wheels in komaj čakamo, da bomo to pomlad pripeljali turnejo v nova evropska mesta.” 

 

Senior Vice President Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams je dejal: “Kot največje podjetje za zabavništvo na svetu, smo bili del mnogih neverjetnih dogodkov, a smo še posebej vzhičeni z delom na projektu Hot Wheels Monster Trucks Live, ki združuje navdušujoče, družinsko usmerjene spektakle z ikonično znamko Hot Wheels.”

 

“Doživeli smo uspeh brez primere leta 2020, ko smo pripeljali povsem prvo Hot Wheels Monster Trucks turnejo do oboževalcev”, je dejal Ken Hudgens, predsednik in CEO podjetja Raycom-Legacy Content Company. “Navdušeni smo z nadaljnjim sodelovanjem z Live Nation, z rastjo naše globalne prisotnosti in vključevanja novega občinstva v neprimerljivo zabavo ob poglobljeni izkušnji Hot Wheels.” 

 

Varnost je za podjetja Mattel, Raycom-Legacy in Live Nation, tako za zaposlene, kot tudi obiskovalce, ključnega in vrhunskega pomena. V Mattelu so zadovoljni s tem, da nam bodo pripeljali dogodke Hot Wheels v okvirjih strogih lokalnih varnostnih smernic in regulative. 

 

Več na:  www.hotwheelsmonstertruckslive.com

 

Povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/4376348665753213/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

 

Cene vstopnic: že od 17,60 €!

 

PREDPRODAJA VSTOPNIC:

www.eventim.si

in vsa pooblaščena prodajna mesta po Sloveniji.

 

Na voljo je tudi zelo omejena količina VIP PAKETOV:

 

VIP PAKET 1 vsebuje:

 • Vstopnico v prvi vrsti spodnje tribune za ogled spektakla Hot Wheels Monster Truck Live;
 • Dostop do Hot Wheels Monster Truck Crash Zone;
 • Vodeni ogled zaodrja in ekskluzivno srečanje (meet&greet) z Hot Wheels Monster Truck vozniki in tovornjaki;
 • Hot Wheels Monster Truck v ekskluzivnem VIP prezentacijskem paketu;
 • Ekskluzivno Hot Wheels Live Monster Truck laminirano propustnico in vrvico;
 • Dostop do osebja in do prodajne točke licenčnih izdelkov.

 

VIP PAKET 2 vsebuje:

 • Najdražjo vstopnico v spodnji tribuni;
 • Hot Wheels Live Monster Truck karirasto zastavo;
 • Ekskluzivno Hot Wheels Live Monster Truck laminirano propustnico in vrvico;
 • Dostop do osebja in do prodajne točke licenčnih izdelkov.

 

Več informacij na: https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

 

Matineja (26. 3. in 27. 3. 2022)

 • CRASH ZONE 09:00
 • ODPIRANJE VHOD: 10:30
 • SHOW 11:30 – 13:30 (z 20-minutnim odmorom)

 

Popoldanski šov (26. 3. 2022):

 • CRASH ZONE 16:00
 • ODPIRANJE VHODOV: 17:30
 • SHOW 18:30 – 20:30 (z 20-minutnim odmorom)

 

V Crash Zone ne boste mogli vstopiti brez običajne vstopnice za dogodek.