Čokoladna nebesa v Sloveniji za katera niste vedeli

V Mariboru nastaja prava čokoladna vas Tete Fride oziroma Chocolate village by the river, kateri ne bo kos nobena druga vas. Čokolado boste videli in okušali v vseh oblikah, jo jedli celo za zajtrk, izdelali svojo čokolado, preizkusili čokoladno kozmetiko in se prepustili čokoladni masaži. Čaka vas čarobno čokoladno doživetje, kot ga na svetu še ni moč doživeti.

V vasi 12 luksuznih hišic

V čokoladni vasi nastaja dvanajst luksuznih hišic, v katerih se bo vse vrtelo okoli čokolade. Od čokoladnih zajtrkov, čokoladnih delavnic, čokoladne kozmetike do čokoladnih masaž. Nebesa za čokoholike. Nekatere hiške bodo postavljene ob Dravo, druge v krošnje dreves. Na drevesu bo tudi savna z jacuzzijem, kjer si boste lahko privoščili čokoladno masažo. Čokoladna vas nastaja v čudovitem okolju Mariborskega jezera, v naravnem parku Natura 2000, pri čemer gre za zelo minimalen neinvaziven poseg v naravo.

Si želite biti med prvimi, ki bodo lahko preizkusili to neverjetno čokoladno doživetje, uživali ob čokoladi ves dan in se prebujali v čudoviti naravi v unikatnih hišicah na drevesih s pogledom na jezero tik ob čokoladni manufakturi? Če se lahko dokažete kot največji svetovni čokoholik, se vam želja lahko hitro izpolni.

Največji svetovni čokoholik

Čokoladna vas se odpira že konec poletja, zato iščejo največjega čokoholika na svetu, ki bo prvi doživel čokoladna nebesa. Se ta čokoholik skriva pri nas ali ga bodo našli drugi strani sveta? Čokoladnega srečneža, ki bo lahko prvi preživel 5-dnevno luksuzno nastanitev v Chocolate Village by the river v dvoje, čaka čokolada v vseh oblikah, skozi cel dan na tisoč načinov. In še več! Za pot v čokoladno vas so vključeni tudi transferji.

Bodite vi največji svetovni čokoholik in se prijavite na čokoladno dogodivščino na http://www.chocolatevillage.eu/.