Kaj počnejo lepotice, da izgledajo tako dobro

Se kdaj sprašuješ, zakaj nekatere ženske izgledajo tako dobro? Opazuješ modne blogerke, televizijske napovedovalke, odrske igralke, pevke in druge “super ženske”, za katere se zdi, da zmorejo obvladovati kariero polno izzivov, obenem pa več kot očitno počnejo še nekaj, zaradi česar so vedno videti sveže, lahkotne in spočite. Le kako jim uspeva?

Ena stvar je vsem skupna – vsak dan skrbijo za svoje dobro počutje in lep videz. Ste že slišali za masažo z vročimi kamni, ali pa švedsko masažo? Imate izbran svoj najljubši fitnes ali pa vas bi zanimala aerial joga, kjer boste občutile breztežnost? Bi se preizkusile v plesu ob drogu, zagotavljamo vam, da je to zelo intenzivna vadba! Kdaj ste nazadnje poskrbele za svojo kožo in ji ponudile bogato nego? Pa še to – ali se znate pravilno naličiti, no, tako, da boste neskončno očarljive? Ne? Spodaj vam predstavljamo nekaj odličnih ponudnikov, pri katerih lahko poskrbite za odlično počutje in videz prave lepotice. Vsi ponudniki so skrbno izbrani iz pestre ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Redno gibanje osrečuje & pomlajuje

Čisto zares, podnaslov nič ne zavaja. Med telesno aktivnostjo se v telesu začne sproščati hormon sreče, ki poskrbi tako za dobro počutje kot za bolj mladosten videz. Obenem gibanje pripomore k boljšemu delovanju celotnega organizma, kar pomeni, da se v telesu sprošča tudi več rastnega hormona, ki je zadolžen za obnavljanje telesa. Spodaj vam podajamo nekaj super predlogov, ki vam bodo zagotovo všeč, celotno ponudbo pa najdete v darilnih paketih SelectBox.

Fitnes Alfa Gym

Trebušni ples

Aerial vadbe, No stress center

Ples ob drogu, Pole dance studio

Joga, Nataraja studio

Masaža zmanjšuje raven stresa v telesu

Seveda veste, da je stres prvi v tisti vrsti, ki nesramno in vztrajno koraka staranju naproti, zato je pomembno, da uravnavate razmerje med stresnim delovanjem in sprostitvijo. Masaža je ena izmed najstarejših znanih oblik zdravljenja in sproščanja telesa. V resnici je mnogo več kot zgolj prijetna sprostitev. Telesu pomaga, da se lažje obnavlja, mišicam, da se sprostijo, pospešijo se procesi v telesu, kot je izločanje odpadnih snovi iz telesa in občutek, da ste po masaži kot prerojeni. Nekaj izbranih masaž smo za vas izbrskali iz ponudbe darilnih paketov SelectBox.

Tajske masaže Onzon Thai

Filipinska terapevtska masaža, Sense wellness Ljubljana

Zlata masaža, Metropolis spa

Klasična masaža, kozmetični salon Vivas

Masaža z vročimi kamni, Freia

Poznaj svoj obraz, da se boš ličila pravilno

In še zadnja točka, ki ste jo morda pričakovali na začetku – ličenje. Ličila res lahko delajo majhne čudeže, spremenijo poteze obraza, poudarijo vaše naravne danosti in skrijejo majhne napake. Vendar vse to deluje zgolj takrat, ko se znate pravilno naličiti. Nič vam namreč ne pomaga, če si oči ličite neskladno z linijami obraza ali pa uporabljate napačen odtenek pudra. Odpravite se k profesionalni vizažistki, ki vas bo naličila. Naj vam torej predstavimo izvrstne ponudnike iz darilnih paketov SelectBox.

Lepotni studio Ping

Salon lepote Klaris

BP Beauty Palace

Salon lepote Perla

Naravna kozmetika Alp Stories

SelectBox je prava oaza gurmanskih doživetij, wellness tretmajev, adrenalinskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!