Poženi se v vodo na kolesih

Velenjsko jezero vas 22. junija vabi na atraktivne skoke v vodo po mokrem toboganu in suhi rampi za vse, ki bi se raje pognali v vodo s kolesom, skejtom, rolerji ... Brezplačni dogodek za celo družino z olimpijskimi šampioni in komiki, kamor vas vabijo tudi na hojo po vodi, vodni zorbing, polete z airtrack blazino in  trampolini, odbojko v vodi, pa se bo končal z večernim koncertom.

 

Kot rečeno sta osrednje gibalo že 3. Pljuska dve rampi: mokri tobogan za dričanje v kopalkah in suha klančina, po kateri lahko v jezero skočite z vsemi mogočimi koleščkastimi rekviziti, ob tem pa izvajate vratolomne like, ki jih bo ocenila zvezdniška žirija (olimpijca Tim-Kevin Ravnjak in Gloria Kotnik, Klemen Bučan in še en vroč komik Uroš Kuzman), spremljal pa tudi izbran glasbeni program in animacija. A pozor: ob umetniškem vtisu, zabavnem naboju in atraktivnosti izvedbe šteje tudi velikost pljuska ob pristanku v vodi! Rampi boste lahko preizkusili že v petek pozno popoldan, obiskovalcem plaže pa bosta na voljo tudi še v nedeljo.

 

Dogajanje bosta z nastopi izven konkurence obogatila svetovno znana akrobatska skupina Dunking Devils, ki pripravlja tudi šov na ruski gugalnici ter nov poskus podiranja rekorda, kakšne uporabne vragolije pa vas bodo lahko naučili tudi člani ekipe Urban Roof. Druženje na plaži se začne ob 10:00 in traja do 20:00, po podelitvi priznanj pa sledi še koncert.

 

Za ogrevanje:

 

 

Nasvet strokovnjaka: TIM-KEVIN RAVNJAK

Naš najboljši snežni akrobat je po olimpijski sezoni zdravil operirano ramo, premor pa iskoristil tudi za deskanje na valovih in skoke v vodo s klifov, zdaj pa že pospešeno trenira za svoj prvi Pljusk s skejtom – kamor bo pripeljal tudi celo mladinsko snowboardersko reprezentanco: »Priporočam postopnost: treba je nekajkrat poizkusiti, se spoznati s toboganom in klančino in osvojiti skok. Najslabše je pretiravanje in precenjevanje. Časa za trening bo dovolj, najboljše pa je treba pokazati na tekmovanju, kjer jih bomo zabavno ocenjevali športniki in komiki. Je pa tu bistveno bolj v ospredju zabava kot tekmovanje. Zabavajte se in uživajte, a varno.«