Ljubljana z novo destinacijo zabave in kulinarike

Prestolnica bo kmalu bogatejša za novo destinacijo zabave, okrožene z dogodki in koncerti in izvrstne kulinarike ter najbolj pestre ponudbe 'močnih' pijač pri nas. Že mesec in pol pred otvoritvijo Plečnik puba se govori, da bo to nova najbolj IN lokacija v Ljubljani. The place to be, pravijo tujci, ki so nad otvoritvijo nove lokacije navdušeni prav tako kot Slovenci. Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki bo spremenila pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče bo na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Vroča lokacija odpira svoja vrata 28.6. z velikim koncertom, ki pa bo do dneva otvoritve javnosti zamolčan. Čeprav nas do otvoritve Plečnik puba čaka še kar nekaj časa pa so gosti začeli že z množično rezervacijo miz. 

 

Dogodki v Plečnik Pubu bodo zajemali dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri bodo zelo raznoliki in bodo obsegali vse od stand upov, slovenskih večerov, športnih dogodkov, koncertov in večjih festivalov v stilu Oktoberfesta. Atraktivni dogodki se bodo odvijali na tedenski ravni, v torek kot uvod v teden, chillout dogodek s poudarkom na glasbeni zabavi, četrtek bo veljal kot mali petek, ki bo privabljal goste v afterwork aktivnostih, med vikendom pa bo sledila poslastica zabav, poznanih glasbenikov, ki bodo večer popeljali dolgo v noč.

 

In po čem bo Plečnik pub še drugačen od drugih destinacij zabave?

 

Prednjačila bo zagotovo vrhunska ponudba, ki bo združevala klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremljala sezonske trende in vse skupaj povezovala s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se bo Plečnikov Pub lahko pohvalil z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani. Pa na zdravje in dobrodošli!