Ljubezenski trikotnik

Los Ventilos so v ljubljanski Tobačni pripravili druženje za medije in prijatelje, na katerem so predstavili nov koncertni program, mini album in svež video za skladbo 100krat (okoli mene), v kateri so združili moči z Raiven.

Prvaki ljubljanske pop-rock scene so po kadrovski osvežitvi s tremi mladci in lanskim singlom "Bolj počasi" napovedali, da pod taktirko producenta Jerneja Kržiča (Muff)  odpirajo novo poglavje skoraj 20-letne kariere. Leto so končali s hitom "Jeseni", tudi popevko na Valu 202, pred dnevi pa na radie poslali skladbo "100krat (okoli mene)", duet z Raiven, ki je napovedal izid mini albuma EP.

LJUBEZENSKI TRIKOTNIK

Ker je pevec Urban v neglasbenem življenju gimnastični trener, ne preseneča, da sta v spremljajoči video zgodbi o zvezi, iz katere se ne moreš izviti, čeprav veš, da ne pelje nikamor, zaplesala Lukas Zuschlag in Anja Möderndorfer. Anja je v tej zgodbi v dvojni vlogi: njena zveza z Urbanom je bila glavni navdih za besedilo, pesem o upehani ljubezenski zvezi iz katere se ne moreš izviti, upodoblja pa tudi glavni ženski lik videa: »Z Urbanom sva zaključila svojo ljubezensko zgodbo, a ostajava prijatelja. Še vedno ga imam zelo rada, a na drugačen način. Z Lukasom pa sva  že večkrat sodelovala, je moj dober prijatelj, sicer baletnik, medtem ko sem jaz modernistka. Plesni nastop je bil improvizacija, a so se nama gibi hitro in lepo poklopili pa mislim, da smo posneli nekaj lepega in gledljivega.«