Nuša Derenda v spotu z vročimi statisti

Nušina pesem Kadarkoli je dobila zanimivo video podobo, predvsem pa v oči gledalca padejo malce drugačni statisti. »Na prvo poslušanje sem se zaljubila v prelepo besedilo pesmi«, je razkrila Nuša Derenda. »Pesem govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni, pa nimajo nikogar, ki bi se mu izpovedali ali preprosto nočejo s tem obremenjevati druge«, je še dodala priljubljena pevka, ki je razkrila tudi, da je tekst za pesem napisala Urša Vlašič, glasbo je napisal Matjaž Vlašič, aranžma pa je delo Damjana Pančurja.

 

Videospot za pesem Kadarkoli je Nuša posnela s skupino Karo Media, hkrati pa je bil to že njen tretji spot po vrsti s to produkcijsko skupino. Za make up in stayling sta poskrbela Luka Luka in Jerneja P Zhembrovskyy.

Spot je bil posnet na dan Krvave polne lune, ki so ga nekateri označili za najbolj depresiven dan v letu, kar pa Nuše ni ustavilo. Razpoloženje ob tako močni luni je mogoče malo vplivalo na ekipo, ampak statistom pa vpliv luna niti malo ni prišel do živega. Svojo vlogo so zanimivi, nezgovorni statisti odigrali povsem suvereno. Ste že pogledali, za kakšne statiste gre?

Še namig, kaj se obeta v prihodnosti ...

Priljubljena pevka pripravlja zanimiv akustični album starih uspešnic, ampak si bo zanj vzela čas in ga bo posnela brez kakršnih koli pritiskov. Glede na to, da se bliža 8. marec, pa Nuša že načrtuje malo drugačen nastop, ki ga bo tokrat posvetila vsem ženskam