Katera članica skupine MJAV se poroči?

Priljubljene MJAV so stalnica na glasbenih festivalih pri nas. Poleg številnih nastopov, ki jih imajo skoraj vsak dan, pa so izjemno priljubljena skupina na porokah, še posebej na cerkvenih obredih, kjer s svojim neverjetnim troglasnim petjem ustvarijo popoln trenutek sreče, ki se nadaljuje z brhkim DA, ki ga dahneta ženin in nevesta. Ker že leta na porokah pojejo tuje pesmi, so se odločile, da je čas, da izdajo tudi svojo avtorsko poročno balado v domačem jeziku, kjer je v besedilu prepletena ljubezen, sreča in večnost. 

»Poleg odlične glasbe, nam slovenski festivali rojevajo tudi nova prijateljstva med glasbeniki. Na Popevki, kjer smo nastopile, smo spoznale odličnega vokalista Gregorja Ravnika. Sad tega prijateljstva je naš novi skupni duet, poročna balada Vzamem te«, so zaupale MJAV, ki v pesmi z Ravnikom dokazujejo, da so vsi odlični glasbeniki, ki obvladajo več žanrov. Ani, Maša in Jasmina so mnenja, da je Gašper popoln za ta duet, saj je študent solo petja na Akademiji za glasbo, že od nekdaj se poleg klasične glasbe ukvarja tudi z zabavno glasbo, slovenska javnost pa ga pozna kot člana skupine Vivere.

MJAV pa na drugi strani slovijo po večglasnih vokalnih aranžmajih, znajdejo se v različnih glasbenih zvrsteh, njihovo petje pa poleg vsega prevzame s tem, da ustvarja emocije. Vse članice skupine so tudi avtorice svojih pesmi. Tako je tudi pri novi pesmi Vzamem te. Melodijo je napisala Maša Uranjek, besedilo pa Jasmina Šmarčan.  Pesem je ljubezensko poročna balada in vsekakor bo letos pravi hit na poročnih obredih, kjer MJAV tudi prepevajo in vedno pričarajo čarobne občutke vsem poslušalcem. Nova pesem je na kožo pisana prav zaljubljenim parom, ki bodo dahnili usodni da.

Videospot je delo režiserja Igorja Pečolerja, Novisuals, ki je zgodbo zgradil iz najlepših trenutkov porok, ki so se zares zgodile. Tako je video podoba iskrena, saj prikazuje resnična čustva parov in svatov. Skupina MJAV in Gregor Ravnik v videu nastopajo v oblekah, ki spominjajo na poročna oblačila in so delo slovenske modne oblikovalke, ki deluje pod znamko Patricia Pie in je s porokami tudi sama povezana, saj med drugim izdeluje poročne obleke.

Vsem članom projekta je tematika porok  torej zelo blizu in že komaj čakajo na pomlad in sezono porok. Hkrati pa ostaja ugibanje, kdaj pa bodo same dahnile usodni da, glede na to, da so vse v srečnih vezah. Same pravijo, da bodo dale prednost ‘otroku’- svoji novi zgoščenki, ki bo luč sveta ugledala konec pomladi.

Poleg pesmi in spota Vzamem te, pa MJAV burijo duhove tudi z novo pesmijo Gospod težko sem ponižna, ki je priredba Magnificove kultne uspešnice Gospod težko sem ponižen. Sami presodite, kdo je bolj seksi v spotu …