Slovenci imamo radi žgečkljivo

V soboto, 29.9. bo v Sloveniji izšel ljubezensko erotični krimi roman Nemirni Srci, avtorice Alicie Peljhan, Slovenke, ki zadnja leta živi v Avstriji. Slovenci imamo očitno radi žgečkljive knjige, kar pričajo številna zanimanja, ki so jih Slovenci in predvsem Slovenke izkazale že en mesec pred izdajo knjige. Vsi težko pričakujejo roman, saj takšnega še ni bilo pri nas, ima namreč vse že omenjene elemente, poleg tega nosi dobro zgodbo in ima veliko latinskega pridiha. 

Za vas objavljamo en romantičen trenutek, ki se v knjigi prelevi v kar precej žgečkljivega. 

"Topla voda ji je dobro dela. Pustila jo je dolgo teči, preprosto stala pod njo in se poskušala pomiriti. Pred zaprtimi očmi so se ji prikazovali delčki sanj. Še vedno je čutila dotik njegovih močnih rok. Nežne igrive prste, ki so plesali po njenih vzdraženih prsih. Sladke mehke ustnice, ki so rahlo drsele po njeni razplamteli koži. Slišala je njegov omamni dah in vzburjene vdihe.

»Čakam te … pridi ... poišči me ...«

Naslonila se je na hladne ploščice tuš kabine, da ohladi vzburjenost, ki jo je čutila v sebi. Sladko hrepenenje ji je ovijalo dušo. Njeno telo je bilo žgoče vzburjeno."

VEČ PA PREBERITE V KNJIGI NEMIRNI SRCI, KI JO DOBITE NA SPLETNI STRANI AVTORICE ALICIE PELJHAN ALI PRIDITE NA DOGODEK OB IZDAJE KNJIGE, V SOBOTO 29.9. OB 18H V AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA, KJER VAS ČAKA PIJAČA DOBRODOŠLJICE, DARILO IN MODNA REVIJA WORLD TOP MODEL SLOVENIA.