Antonija Šola ima skrivno vezo v Sloveniji

Medtem ko Slovenci drvimo poleti na hrvaško obalo pa hrvaška pevka Antonija Šola, ki je tudi avtorica številnih hitov drugih izvajalcev, med drugim Zdravka Čolića in Tošeta Proeskega, rada svoj dopust preživlja pri nas. In to ne na Obali, ampak je naravnost zaljubljena v Rogaško Slatino. Ali so terme edini vrelec njene ljubezni, ali ji je srce ogrel morebiti tudi kakšen Slovenec, se ne ve. Je pa Antonija pogosto videna na dolgih sprehodih po Rogaški in izvedeli smo, da vedno prespi v Grand hotelu. Zanimalo nas je, kaj je tako posebno na tej njeni skrivni vezi z Rogaško Slatino. »Zaljubljena sem v mir in spokojnost, ki ju tukaj najdem po dolgih snemanjih in glasbenih obveznostih, rada se sprehajam, plavam, tečem, pijem Donat Mg.« Izvedeli smo še za eno njeno resno zaljubljenost in to bi naj bila glina iz Komende za obnavljanje energije, ki jo dela fit in jo napolni z energijo za nove izzive.

Z nasmehom na ustnicah pove, da je v tem delu Slovenije spoznala veliko prijateljev, zaradi katerih se vedno znova vrača in z njimi obuja spomine, redno obiskuje kapelo svete Ane, znano pa je tudi, da je Antonija tu posnela tudi zadnji single Tvoja. Hrvaška pevka bo do konca tega meseca postregla s kar dvema novima spotoma in s tem zagotovo razveselila številne oboževalce v regiji.

Antonija obožuje nočna kopanja v bazenu hotela Rogaška, kjer se lahko nemoteno sproti. Tukaj je našla tudi inspiracijo za številne pesmi, ki jih je napisala.

Antonija trenutno snema nove pesmi, v roku le nekaj dni pa bo izšla njena nova pesem. Spot za aktualni single pa je posnela v znameniti Kristalni dvorani Grand hotela Rogaška, ki je v ponos Slovencem, saj je ena izmed najlepših dvoran pri nas.