POMLADNA MODELING AKADEMIJA ZA VSE STAROSTI

MODELING AKADEMIJA, PRIMERNA ZA MODELE, MANEKENKE IN VSA DEKLETA IN FANTE, KI BI TO RADI POSTALI, PA NE VEDO KAKO ZAČETI!

datum: 26.5., Ljubljana, BTC

Prijave so možne na:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

CENA JE SAMO NEVERJETNIH 99 EUR. 

Podobne akademije v tujini stanejo 2.500 eur in več. Zagrabite priložnost in rezervirajte svoj prostor že danes! Število mest je zaradi kapacitete prostora omejeno!

???????????????????????????????????????? 

Prvič v Sloveniji: možnost, da pridobiš diplomo iz modelinga, ki ti bo odprla vrata v svet manekenstva in modelinga! ???? 

Če bi se rada ukvarjala z manekenstvom in modelingom, ali če se že ukvarjaš in bi rada svoje znanje še dodatno nadgradila, se prijavi na MODELING AKADEMIJO, ki bo 26.5.v Ljubljani. Naučila se boš vsega, kar mora model/manekenka znati, znanje pa ti bo prišlo prav tudi v vsakdanjem življenju! Vsekakor pa je modeling akademija na voljo tudi za moške, le ti pa imajo tečaj brez ličenja, zato je cena za moške samo 79 eur!

Najboljši modeli na akademiji bodo dobili tudi pogodbo za delo v modelingu za različne blagovne znamke ali za delo na modnih revijah!!!

 
KAJ SE BOSTE NAUČILI NA AKADEMIJI ZA MODELE:

- Poziranje pred objektivom (kako pozirati kot vrhunski model!) Fotografiranje bo izvajal priznani modni fotograf in uradni fotograf največjega projekta za modele, World Top Model Slovenia
- Manekenska hoja (kako hoditi kot model in kakšni so trenutni trendi)
- Obrati na modni pisti
- Vsakodnevna nega obraza. Kako narediti brezhiben dnevni make up in kako ga nadgraditi v profesionalen nočni make up, primeren za shootinge in večerna dogajanja. Profesionalna vizažistka Eva Assani vas bo naučila vsega, kar morate vedeti o neki in make upu (V sodelovanju s Paese Slovenija)
- Kako se obleči in izgledati kot model 
- Pravila zdravega prehranjevanja, da boš v najboljši formi z Osebno svetovalko za prehrano, ki se je pravil o prehrani naučila od osebnih trenerjev za prehrano največjih športnih zvezd, kot sta Ronaldo in Messi
- Retorika, javni nastop, obnašanje pred kamero in dajanje odličnih intervjujev. Kako se znebiš treme- triki, vaje in še več!
- Osnove govorice telesa, kako narediš dober prvi vtis in kako prideš do večje samozavesti. Vse to vam bo razkrila strokovnjakinja iz področja medijev, Kaly Kolonič
- Modni režiser bo v objektiv kamere ujel tvoj pravi JAZ

- Uporabljaš socialna omrežja? Mi te bomo naučili, kako jih pravilno uporabljati in kaj so prednosti in pasti socialnih omrežij

Za darilo prejmeš svoje profesionalne fotografije + tvoj video ???? 

PRIJAVI SE: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ????
Cena je samo 99 eur za dekleta in 79 eur za fante, če se prijaviš s kodo 'EKSKLUZIVEN MODEL '  na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

PAZI! 

Prijave so možne samo do zapolnitve kapacitet!!!!


POHITI s prijavo!!! ????????????

Strokovni World Top Model Slovenia Team bo poskrbel za predavanja, delavnice in fotografiranje & snemanje
????????????????????????????????

PAZI!!!!
Število mest je omejeno, zato so prijave možne samo do zapolnitve kapacitet!
Prijavi se na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
  
Organizator: Agencija Ekskluzivno in World Top Model Slovenia Team
 
S tabo bo vrhunska ekipa, ki bo vodila predavanje in modne delavnice: Režiser in koreograf Nenno Harlekin, mednarodni modni fotogra Gregor Podvinski, profesionalna vizažistka Eva Assani, modni režiser in snemalec Samo Mervar ter piarovka slavnih in lastnica Agencije Ekskluzivno ter lastnica znamke World Top Model Slovenia Kaly Kolonič, stilistka Sanja Stojanovski/ Majda Vrhovnik ...
 
POGOJI ZA PRIJAVO: Dekleta in fantje od 14 leta dalje. Zgornje meje starosti ni, tako da vabljene tudi vse ženske, mamice, žene in vsi moški, ki vas zanima modeling. Višina in teža za prijavo prav tako nista pogoj.
 
PRIJAVA in VEČ INFORMACIJ: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.