Želite VIP tretma?

 Premijski teden mode MBFWLJ z razširjenim mednarodnim programom in največjim številom modnih oblikovalcev doslej v prestolnico prihaja med 10. in 12. majem. Vsi ljubitelji mode lahko svoje vstopnice še kratek čas kupite po ugodnejši “early bird” ceni na prodajnih mestih Eventima. Mednarodni premijski teden mode pa z malo sreče lahko izkusite skozi Neprecenljivo modno doživetje, ki vam ga omogoča Mastercard ®. V sodelovanju z XYZ PREMIUM FASHION STORE podarja ogled modne revije iz prve vrste v družbi znanih Slovenk in Slovencev, poskrbi za vašo celostno vizualno podobno in vikend oddih z uradnim vozilom tedna mode.

Na majski ediciji Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana se bo zvrstilo 21 modnih revij. Uveljavljenim znamkam se letos priključujejo še sveža imena mlajše generacije in oblikovalci, ki uspešno združujejo inovativni in trajnosti pristop v modnem oblikovanju. Program dogodka si lahko ogledate na www.mbfashionweeklj.si, tokrat pa ga lahko užijete v stilu največjih zvezdnikov.

Prva vrsta, modno stiliranje s pričesko in ličenjem, oblačila iz XYZ FASHION STORE in Mercedes-Benz

Zmagovalec nagradne igre bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritvenem večeru majske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem pod taktirko priznane modne poznavalke Maje Bulc z oblačili iz XYZ PREMIUM FASHION STORE. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja in frizure. Da bodo spomini na večer ostali sveži dlje, bo srečni nagrajenec v dar prejel še vikend z uradnim vozilom tedna mode Mercedes-Benz.

Mastercard bo poleg zmagovalca obdaril še 10 modnih navdušencev. Izžrebanih bo deset sodelujočih, vsak bo prejel brezstično Mastercard plačilno kartico, na kateri bo dobroimetje v vrednosti 50 evrov.

Kako sodelovati v Neprecenljivem modnem doživetju?

Obiščite XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani in prodajalne Sportina v Celju, Mariboru in Kopru, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. V nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje lahko sodelujete do 29. aprila.