MODELING, SNEMANJE REKLAM, SPOTOV ...

Se želite pridružiti družini World Top Model Slovenia in si nabrati izkušnje v modelingu?
Osvojiti neverjetno pogodbo za modeling v vrednosti 200.000 eur? Biti del številnih fotoshootingov, videoshootingov, modnih revij in modnih kampanj za različne modne znamke?
 
Pridite na CASTING 1. marca ob 19h, v moderno kavarno ČUK v Stegnah, v Ljubljani.
 
Prijava: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
KAJ JE WORLD TOP MODEL SLOVENIA?
 
World Top Model je najprestižnejši in največji dogodek v svetu modelinga. Hkrati je to najboljša odskočna deska za dekleta, ki bi se rada uveljavila v modelingu. Tekmovanje namreč spremljajo vsi modni agenti na svetu, modne agencije, fashion bloggerji, poznavalci mode, modni mediji in navsezadnje tudi oglaševalci, dizajnerji, stilisti, modne znamke. Predstavnica Slovenije gre na svetovni izbor v tujino, kjer se poteguje za 200.000 eur vredno nagrado, pred tem pa se udeleži enotedenskih priprav na morju. Skozi celo leto njenega mandata, kot World Top Model Slovenije, spoznava nove ljudi, veliko ima fotoshootingov, snemanj, spoznava slavne osebe in hodi na pomembne družabne dogodke. Posebnost projekta World Top Model Slovenia je ta, da imajo dekleta, ki so izbrana na castingu World Top Model Slovenia, lahko prav tako kot zmagovalka še dolga leta sodelujejo z Agencijo Ekskluzivno pri različnih modnih projektih, kot so modne revije po Sloveniji, modne kampanje za različne znamke oblačil, nakita, obutve... Modeli Agencije Ekskluzivno, ki je lastnik licence World Top Model na redni bazi sodelujejo v videospotih znanih slovenskih in tujih glasbenikov, saj Agencija Eksluzivno skrbi za odnose z javnostmi največjih zvezd, kot so Zdravko Čolić, Nuša Derenda, Čuki, Kevin Koradin, Davor Radolfi, Divlje jagode, Soul Fingers, Jasmin Stavros in mnogi drugi. 
 
World Top Model Slovenia:
 
Snemanje v kopalkah!
 
Modeli, ki so sodelovali pri projektu World Top Model Slovenia 2017 so se pojavili v videospotu znanega rock zvezdnika Kevina Koradina (Tide).
 
 
Zmagovalka World Top Model Slovenia 2017 je imela glavno vlogo v spotu hrvaškega zvezdnika Davorja Radolfija in skupine Ritmo Loco v pesmi Pred tvojim vratima, ki je bil posnet v Šibeniku: 
 
Naši modeli nekajkrat na mesec sodelujejo v fotoshootingih za modna oblačila znamke FENZY. Spletna trgovina je on line v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem, Avstriji, Nemčiji in Španiji.Modeli prav tako sodelujejo v modnih kampanjah oblikovalke bogatega unikatnega  nakita, Sanje Stojanovski in blagovne znamke SAN fashion and Jewelry ter njenih dizajnerskih kosov oblek.