Koliko časa namenja svojemu videzu?

Antonija Šola je hrvaška pevka, avtorica številnih hitov, ki je v Sloveniji posnela spot za pesem Tvoja. Antonija največkrat piše pesmi iz lastnih izkušenj in nova pesem Tvoja ni izjema, zato lahko iz teksta razberemo marsikaj o njej. Medtem ko sta tekst in glasba njeno delo, pa se pod aranžma podpisuje Dragan Brnas. Najvidnejši hiti, ki jih je napisala za druge glasbenike so pesmi Tošeta Proeskega, Jedina, Volim osmijeh tvoj, srce nije kamen, Veži me za sebe, Pratim te, Dal si sretnija … Antonija Šola je napisala tudi pesmi za Zdravka Čolića, Lepo Breno, Petra Graša, Ivana Zaka, Danijelo Martinović, Željka Bebeka, Crveno Jabuko, Nino Badrić, Mladena Grdovića, s katerim je tudi pela na turneji v ZDA, omeniti pa je treba tudi sodelovanje z Begini, klapo Vigor, Mejaši itd.  Posebej za portal je dala intervju na našo temo – luksuz!

 Bi si upali z nami deliti: kaj je vaša največja želja ?

Želja imam veliko, tako poslovnih kot osebnih. A recimo da si najbolj želim ustvariti ljubezen, ki bi trajala za vedno tako kot poznamo to iz pravljic. Moja nova pesem Tvoja govori prav o tem, o ljubezni ki traja večno. In če si bom dovolj močno želela, se bo slednje uresničilo.

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Gotovo to, da živim svoje sanje. Pojem, pišem pesmi, nastopam. Pišem zase in za pevske kolege kot so Zdravko Čolić, Ivan Zak, Željko Bebek, Crvena Jabuka, Lepa Brena… Imam to možnost in sposobnost, da preko pesmi, ki jih napišem in ki jih pojem, ljudem nekaj sporočam. Pojem vsem ljudem v bistvu.

Pogosto pravimo, da so drage, bleščeče obleke razmetavanje z denarjem. Pa vendar, povsem iskreno odgovorite, če bi bili povabljeni na gala večer, bi oblekli kavbojke? Bi se vam to zdelo trenutku primerno?

Ha,ha,ha, mislim da vendarle ne bi, poleg tega kavbojke niso ravno moj stil, čeprav sem jih imela oblečene na nekaj dogodkih. Ampak – na gala večer pa ne bi vkorakala v njih. Bi pa recimo gotovo šel tudi na tak dogodek tako oblečen moj kolega kitarist recimo. Ne glede na situacijo ima oblečene kavbojke.

Antonija Šola; Se spomnite najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili?

Kar se tiče hrane, veljam za hedonistko zagotovo. A kljub temu še vedno trdim, da moja mama pripravlja odlične jedi in da daleč naokoli nihče ne naredi tako dobrih polnjenih paprik ali sarme kot ona. Jedla sem že na številnih mestih, odličnih restavracijah, tako da težko eno izberem, sem se pa spomnila na odlično hrano iz restavracije v Splitu, katere lastnik je Petar Grašo.

KOLIKO ČASA NAMENJA ANTONIJA SVOJEMU VIDEZU, KAJ JI POMENI LJUBEZEN IN DRUGE ZANIMIVE TEME RAZKRIVA NA LUKSUZ.NET