Kaj bo letos Maša nadoknadila za nekaj let nazaj?

Mašo Uranjek iz skupine MJAV smo prosili, da nam zaupa nekaj svojih snežnih spominov. Simpatična pevka, je bila zelo zgovorna.

"Spomnim se svojih osnovnošolskih dni, ko je čez noč zapadlo skoraj meter snega in nismo šli v šolo. Cel dopoldan smo bili zunaj na snegu in iz njega delali igluje in avtomobile v originalni velikosti. Oboževala sem tudi drsanje na vaškem poledenelem potoku, ko nas je bilo strah, če je led dovolj debel, da se nam ne bo udrlo. Gledala sem vaške fante kako igrajo hokej na ledu in upala, da me kdo opazi…otroška zaljubljenost, saj veste. Tudi v šoli smo se kepali in si tako izkazovali medsebojno naklonjenost. Lepi spomini.
Vsako leto smo se med zimskimi počitnicami šli smučat v Italijo, kjer je smuka res popolna… široke planjave spremenjene v smučarsko progo…užitek na potenco.
Zadnja leta pa si redko vzamem čas za zimske športe in radosti, vendar sem ob obujanju spominov na te lepe trenutke iz otroštva sklenila, da letos nadoknadim za par let nazaj", je strnila snežno zgodbo iz otroštva Maša.

 

MJAV pa te dni veliko tekajo naokoli po radijskih in TV intervjujih, kjer predstavljajo novo pesem A sem tvoja, ki jo je napisal Jan Plestenjak.