Bodi modna tudi jeseni- z oblačili in ličenjem

Jesen je že obarvala liste z najbolj prekrasnimi pisanimi barvami in zanimivimi kombinacijami. Ravno takšna je nova jesenska kolekcija modne znamke Fenzy Slovenija, ki je med vodilnimi on line trgovinami v Sloveniji, na Hrvaškem, Italiji, Španiji, Portugalskem, Franciji in Avstriji. 

V tem trenutku so izjemno modne pletene jopice vseh barv in zanimivimi kombinacijami, popolni hit so puloverji kombinirani s puhastimi dodatki ter oblekice z raznimi modnimi mašnicami, odkritimi rameni in seveda z rokavi na zvon. 

CELOTNO KOLECIJO FENZY NAJDETE

V kolekciji Fenzy lahko to jesen občudujete zmagovalko World Top Model Slovenia, Natašo Ristić in finalistko World Top Model Slovenia in model Agencije Ekskluzivno, Kajo jokić.

 

In ne pozabite na majhne a pomembne detajle, kot je modni nakit. V kolekciji Fenzy lahko občudujete modni in aktualni nakit oblikovalke Sanje Stojanovski (SAN fashion and jewelery).

Jeseni je izjemno bodna barva 'zenf'!

foto: Gregor Podvinski

K obleki pa sodi tudi modno ličenje, da bo vaš videz popoln!

"Če se odločiš za puder ga v jesenskih mesecih ne pozabi matirati s pudrom v kamnu ali prahu. Matiraj vsaj na T- coni, se pravi čelo, brada in nos. Ne pozabi bronzerja zamenjati za svetlejšega. Uporabi svetlejši korektor s katerim boš prikrila podočnjake in osvežila obraz. Nanesi ga tudi na veke in zmatiraj, tako boš imela podlago za oči in obstojnejše senčke. Če bos uporabila osvetljevalec ga poleg ličnic daj tudi na sredino nosu- tako ga bos zožala in tudi nad ustnice, saj bodo tako izgledale polnejše. Svetle in pastelne barve pa zamenjaj s temnejšimi sencami za oči. Na vrsto pridejo rjavkasti, oranžni in rdečkasti toni. K tem barvam se bo odlično podala rjava barvica za oči. Če si pa bolj navdušenka nad svetlečimi barvami pa bo bronzy look ravno pravšnji. Torej če se bos odločila za svetlečo senco, začni z mat in nato dodaj svetlečo, da se bo lepo zabrisala. Eyeliner je zmeraj v modi sama se odloči ali si ga bos narisala ali ne, če ti morda dela preglavice ga zariši z barvico ali pa senčko in zabriši, tako se ne bo videla ostra linija, celotni videz pa bo vseeno bolj začrtan. Obrvi lahko v mrzlih mesecih malenkost bolj poudariš. Zmeraj popularno živo rdečo šminko nadomesti z bordo rdečo ali pa rjavkasto, je z nami delila nasvete profesionalna vizažistka Eva Assani (Evin raj brez Adama), uradna vizažistka World Top Model Slovenia 2017.

Fenzy je tudi priljubljena znamka znanih voditeljic in manekenk.