Čukur zagnal bum

Zadnje dni, je po mariborskih ulicah krožila 100 in 1 govorica o priljubljenem in obiskanem lokalu Niagara. Vprašanja so se vrstila: »Zakaj je tako dober lokal izgubil bitko in zapira svoja vrata?«, »Kam bomo hodili sedaj?«, »Kdo bo kupil priljubljeno točko mladih?«. Med drugim so prejeli klic, kdaj bo lokal na prodaj, pa vendar smo izvedeli iz prve roke, da temu ni tako. Sedaj razkrivamo veliko novico – Niagara NE zapira vrat za zmeraj, zaprta bo le 29.9., ko se bo na platoju otvoril zelo pričakovan nov singel spočitega slovenskega raperja 6pack Čukurja. Zakaj tako velik boom? Povemo lahko, da bo rojstni dan 6packa pravi party in praznovalo se bo, kot se spodobi. V tem večeru, bo Maribor obiskalo ogromno znanih imen, ki bodo priča spektakularni premieri singla in videospota. Obrazi tega projekta so znane slovenske blogerke, močno prepoznavne instagramerke Ana Cepec, Sindiana Jones in Fionci, ki so s polno paro zaštartale profile in pridno delajo za svoj uspeh.

Nov singel bo predstavljal življenja mladih punc, željnih uspehov in predsvem prepoznavnosti. Kaj vse so punce pripravljene narediti za uspeh? Z kančnkom ironije, bo singel predstavljen v znamenju glamurja, večer bo poln smeha, izjemne hrane in seveda odlične družbe, zato se prošnje za vabila kar vrstijo.

Če želiš biti del spektakularnega večera tudi ti, preveri svoj poštni nabiralnik, ali spremljaj instagram profile njihovih #instabejb Ana Cepec, Sindiana Jones in Fionci, ali redno klikaj na Niagara facebook profil, kjer bodo objavljene tudi nagradne igre. Vsi vemo, da bo 29.9. Lent zapolnjen z znanimi obrazi, kjer ne smeš manjkati niti ti.

foto: tine kušar