Kaj je skrivnost Rebeke Dremelj?

Kot smo že vajeni, Rebeka praznovanje svojih otrok jemlje resno. Sijino rojstvo se zaenkrat praznuje kar vsak mesec, saj dojenčica še ni dopolnila enega leta. Za prvorojenko Šajano, ki bo septembra dopolnila 5 let, pa priprave na rojstnodnevno zabavo vsako leto aktivno potekajo že kak mesec prej, saj se Rebeka vedno potrudi, da hčerko preseneti s tematiko, ki jo tisto leto najbolj navdušuje.

V septembru poleg tega, da praznuje rojstni dan njena prvorojenka Šajana, praznuje svoj rojstni dan tudi njen prvi parfum.

Septembra 2015 je namreč, z zanimivim kulinaričnim dogodkom, polnim blišča in znanih osebnosti, predstavila novost, svoj lasten parfum MySpirit by Rebeka, kar do danes ostaja prvovrstna posebnost. Rebeka je namreč prva Slovenka z lastnim parfumom, narejenim v Sloveniji v prvi slovenski parfumarni MySpirit

Uspešna zgodba, ki jo Rebeka skupaj z ekipo ustvarja že dve leti, je v tem času postala bogatejša za celo vrsto izdelkov. Dolg je seznam znanih in manj znanih Slovencev in Slovenk, ki so naravnost »ponoreli« za njenimi izdelki, do sedaj je bilo tako prodanih že več kot 20.000 izdelkov pod imenom MySpirit by Rebeka in navdušenje še kar ne pojenja.

Nemirni in ustvarjalni duh Rebeke namreč nenehno raziskuje nova področja na področju parfumske industrije in se trudi vsako leto presenetiti z novostjo in na trg poslati vedno nove navdušujoče izdelke. Tako sta njen prvi parfum kmalu pospremila še MySpirit by Rebeka parfumsko mleko za telo in parfumski gel za tuširanje, v začetku leta 2016 pa še posebna izdaja prvega parfuma v steklenički.

Posebnost Rebekinih izdelkov je namreč tudi to, da so polnjeni v aluminke,  v priročno embalažo, ki še bolj ohranja in ščiti vonj čistega parfuma, pa tudi to, da se ekipa MySpirit vedno potrudi in pripravi izdelke, ki so kar najbolj prijazni, saj so večinoma brez umetnih barvil, parabenov in brez alergenov ter niso testirani na živalih, zaradi česar prisega na MySpirit izdelke tudi čedalje več ozaveščenih ljudi.

V poletnem času leta 2016 se je MySpirit družini izdelkov pridružila nova linija v svežem poletnem vonju MySpirit by Rebeka Summer, ki jo sestavljajo parfum, parfumsko mleko za telo in gel za tuširanje, nadgradnja, ki je poskrbela za presenečenje, pa je bila tokrat parfumska krema za sončenje, ki je ponovno izdelek, kot ga še nismo poznali. Po tem, ko je Rebeka razkrila, da tudi svoje otroke redno zaščiti s svojo kremo za sončenje, je bil v letošnjem letu logičen korak naprej, da je končno nagovorila tudi mlajši del populacije in sicer vse male deklice, ki bi bile rade podobne svojim mamicam. Tako je nastal otroški parfum MINI Ma Ma, ki ponovno žanje neverjetne uspehe, saj je ni deklice, ki si ne želi stopiti v čevlje svoje vzornice – mame – in obenem tudi dišati tako kot ona.

Zagotovo v kratkem ponovno prihaja nekakšna MySpirit novost na področju parfumov, kot je do sedaj v Sloveniji še ni bilo, vendar bo zaenkrat na razkritje potrebno še malce počakati, saj nasmejana Rebeka ostaja skrivnostno zavita v molk.