Združil ju je kupid Ljubo

Sanjska ona-on.com poroka: Monika dobila moža, Borut pa svojo princesko

Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com sta 12. maja postala mož in žena!

Monika in Borut sta simpatičen par, čigar ljubezenska zgodba se je pred dobrimi tremi leti začela pisati na ona-on.com. Že na prvem zmenku sta vedela, da sta našla pravo osebo, s katero želita deliti življenje.

Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com v organizaciji največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com so povezali podobni življenjski nazori, odprtost in iskrenost ter skupni hobiji.

Spoznala sta se na ona-on.com …

… kjer je prvi stik vzpostavil Borut, ko je Moniki poslal prvo sporočilo. »Po nekaj dneh od registracije sem zagledal profil nasmejane simpatične punce. Spontano sem ji napisal sporočilo in kaj kmalu mi je odgovorila,« se spominja Borut.

Sledilo je nekajdnevno dopisovanje, skozi katerega sta ugotovila, da imata podobne poglede na svet. »Vse do prvega zmenka sva si vsak dan dopisovala po več ur. Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj,« pravi Monika.

Prvi zmenek je sledil kar hitro – dobila sta se šest dni po prvih izmenjanih sporočilih. Bilo je na dan ljubljanskega maratona, ko sta se prvič videla v živo. »Ko sem jo zagledal hoditi proti meni, vso nasmejano in s soncem obsijano, sem samo dobil potrditev, da bom končno spoznal svojo princesko,« pravi Borut.

Tudi Monika je bila nad Borutom navdušena. »Nikoli nisem verjela tistim “pravljicam”. No, vse do trenutka, ko sem zagledala Boruta. Zdelo se mi je precej trapasto, ampak nekaj v meni je reklo: “Pred tabo stoji tvoj bodoči mož.”« se spominja Monika.

In res je bilo tako. Monika je dobila moža, Borut pa svojo princesko 12. maja, ko sta svojo ljubezen potrdila pred svojimi najbližjimi na Sanjski ona-on poroki.

Usodni »da« sta dahnila na Sanjski ona-on.com poroki

Monika in Borut sta se v petek, 12. maja, zbudila v čudovit dan – dan njune Sanjske ona-on.com poroke. Malce muhasto vreme – njun poročni dan je spremljalo nekaj ploh – jima ni moglo odvzeti njune pozitivne energije. Z dobro voljo in medsebojno ljubeznijo sta priklicala toplo sonce, ki je poskrbelo za čudovito poročno popoldne.

Čustven civilni obred je potekal na z zelenjem obdani idilični lokaciji ob ribniku v kraju Tabor, do tja sta se ženin in nevesta pripeljala vsak s svojim avtomobilom in – kot se za poroko spodobi – z glasnim hupanjem.

Ženin je sijal v svoji elegantni modri obleki in čeprav so bili svati navdušeni nad njegovo opravo, pa so bile vse oči uprte v nevesto - Monika se je po rdeči preprogi sprehodila v čudoviti beli poročni obleki iz čipke.

Z roko v roki sta se sprehodila do matičarke in potrdila svojo ljubezen pred prisotnimi ter končno izpolnila željo, da skupno življenje preživita kot mož in žena.

Poročna zabava v znamenju plesa, čustvenih govorov in torte s ptički

Po zdravici in čestitkah mladoporočencema se je lahko pričela poročna zabava. Po prvem okrepčilu sta Monika in Borut zavzela plesišče ter se prvič kot mož in žena zavrtela na ritme skladbe Michaela Bubléja ter požela velik aplavz za odlično odplesan ples.

Sledili so čustveni govori svatov - Monika in Borut sta bila še posebej ganjena ob glasbenem nastopu nevestinih bratov in sester.

Kaj kmalu je ura odbila polnoč in čas je bil za najbolj sladko dejanje večera – poročno torto. Ob pogledu na štirinadstropno kulinarično kraljico je marsikdo ostal brez besed, posebej sta izstopala dva ptička – ki sta predstavljala naša mladoporočenca in njuno ljubezen.

Monika & Borut: Imeti ob sebi svoje najdražje na tako lep dan je res sanjsko!

Ob vprašanju, ali je bila njuna poroka sanjska, sta brez dvoma odgovorila »DA!« Ob sebi sta imela (poleg drug drugega, seveda) vse tiste, ki jih imata najrajši – hčerkico, družino in prijatelje, ki so naredili nepozabno vzdušje. Bilo je res sanjsko!

 

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Naj vaju sanjsko poročimo ali pa lepo nagradimo. Več na ona-on.com/najina-zgodba.