Za plesalce Plesnega mesta je bilo leto 2016 zakon!

"Pred sedemindvajsetimi leti smo z ljubeznijo do plesa osnovali Plesno mesto. Ker pa se bliža naša 30 letnica, smo v letošnjem letu raziskali, kaj povezuje vse nas, ki smo danes tukaj in ustvarjamo Plesno mesto. Poleg ljubezni do tega, kar počnemo in do ljudi, s katerimi vse to počnemo, smo  družina, pomembni so nam spoštovanje, iskrenost, poštenost, prijateljstvo. V našo plesno družino sprejemamo in bomo še naprej sprejemali vse prijatelje, ki nas združujejo te vrednote, saj vemo, da bomo le tako lahko odlično soustvarjali v plesu in ples še naprej", nam je ob zaključku leta zaupal vodja Plesnega mesta Marko Hren.

ZIMSKA PLESNA PRAVLJICA IN PRESENEČENJE

 

V Plesnem mestu vedno želijo ustvari nekaj drugačnega, boljšega, zato so decembrski tradicionalni  "M-ov plesni žur" spremenili v zimsko plesno pravljico, s prijateljema Božičkom in Talking Tomom, ki se je izkazala tudi kot odličen plesalec. Ker je bila ljudem pravljica tako všeč, že  snujejo novo: "Pozdrav počitnicam". Marko je še zaupal:" Naše plesne pravljice odmevajo tudi v širni svet: v letu 2016 smo bili uspešni na svetovnem in evropskem nivoju, pogostokrat smo stali na najvišjih stopničkah. Srečali ste nas v raznih TV oddajah in v seriji z Ribičem Pepetom."

SODELOVANJE S ČUKI IN MODRIJANI

Seveda smo radovedno vprašali tudi po glasbenih sodelovanjih in od Hrena izvedeli: "S Čuki smo posneli dva video spota, Lahko noč in Urca, za Modrijane pa pripravili tri nove koreografije za Noč Modrijanov. V novem letu nas čaka nov izziv – smo v pripravah za snemanje video spota Rock me. Plesno mesto je zakon, pravijo plesalci – dobrodošli, da postanete naši prijatelji #plesnomestojezakon."