Navdušen nad igralcem Andrijo Miloševićem in predstavo o sponzorušah

Slovenija je v velikem pričakovanju! Igralec in komik Andrija Milošević se po treh razprodanih predstavah o sponzorušah, 5. decembra že četrtič vrača v Slovenijo. Zaradi velikega zanimanja za komedijo je ta iz strani organizatorja že prestavljena v večjo dvorano, na voljo pa je še zadnji kontingent vstopnic, zato pohitite z nakupom!

Predstavo si je z zanimanjem ogledal tudi naš komik Ranko Babić, ki je bil navdušen: "Z veseljem sem si ogledal predstavo o sponzorušah v kateri nastopa trenutno najbolj zaželen komik na področju bivše juge, Andrija Milošević. Kapo dol! Mene je res težko nasmejati, ampak to kar on govori in izvaja na odru...za crknit, dvorana se je smejala brez prestanka od prve do zadnje minute. Vsem, ki je vešč balkanski humor toplo priporočam obisk, ne bom vam žal."

Andrija Miloševič žanje tudi uspehe s komičnim filmom Jesen samuraja, ki je najbolj gledan srbski film leta, Andrija igra v njem biseksualca, v filmu pa se pojavi tudi priljubljen pevec Aca Lukas.

 

Tokrat pride na predstavo Ana Marija Mitić in še veliko drugih znanih Slovencev, ki se bodo z občinstvom do solz nasmejali 5.12. ob 20h v Koloseju

Vstopnice kupite na Mojekarte.si ali na Eventimu in Petrolu.

Ne spreglejte pa tudi nagradne igre na naši spletni strani, kjer poteka nagradna igra, kjer bomo z brezplačnimi vstopnicami osrečili nekoga izmed vas, ki bo lahko po koncu predstave z Andrijo naredil tudi selfie! ;)