NAGRADNA IGRA- Kdo je sponzoruša?

HIT KOMEDIJA O SPONZORUŠAH SE ZARADI RAZPRODANE PREDSTAVE SELI V VEČJO DVORANO! Na voljo so dodatne vstopnice- pohitite z nakupom!

5.12.2016 ob 20h, Kolosej, BTC/Zlata verižica - BIŽUTERIJA / Zlatni Lančić od bižuterije – KOMEDIJA O SPONZORUŠAH

NAŠE BRALCE BOMO EKSKLUZIVNO RAZVESELILI Z VSTOPNICO! SODELUJTE V NAGRADNI IGRI

TUKAJ!

Igralec in komik Andrija Milošević se po treh razprodanih predstavah o sponzorušah, 5. decembra že četrtič vrača v Slovenijo. Zaradi velikega zanimanja za komedijo je ta iz strani organizatorja že prestavljena v večjo dvorano, na voljo pa je še zadnji kontingent vstopnic, zato pohitite z nakupom!

Andrija Milošević je te dni že v prazničnem vzdušju in pravi, da se obiska Ljubljane že zelo veseli, ker je v tem času vedno krasno okrašena.

Njegovo predstavo si je do zdaj ogledalo že okoli 60.000 ljudi v Avstraliji, Ameriki, Švedski, Švici, Dubaju in v vseh glavnih mestih nekdanje Jugoslavije, nad njo pa so navdušeni tudi v Sloveniji, saj so bile njegove dozdajšnje predstave razprodane le v nekaj dneh. Andrija Miloševič žanje tudi uspehe s komičnim filmom Jesen samuraja, ki je najbolj gledan srbski film leta, Andrija igra v njem biseksualca, v filmu pa se pojavi tudi priljubljen pevec Aca Lukas.

Andrija Milošević je priljubljen igralec, komik in TV voditelj, ki smo ga videli v že več kot 40-ih gledaliških predstavah ter v 18-ih filmih in TV serijah. V Sloveniji je pridobil svojo prepoznavnost z gledališko komedijo Pevaj Brate / Prepevaj Brat ter popularno TV serijo Andrija in Anđelka, ki je do solz nasmejala tudi slovensko občinstvo.

Zgodba predstave o sponzorušah:

Kostadin /Lale je prišel v Beograd poln upanja in pričakovanj. Vendar kot vsak človek, ki je zaljubljen sam vase in v lahko življenje, se tudi on zave, da so leta prehitro minila. Ni dokončal šolanja in vsi njegovi začeti posli so propadli.  Lepih deklet je veliko, vendar on v tem trenutku ne potrebuje in ne išče ženske za življenje, želi si žensko, ki ga bo vzdrževala - kakšna bogata … in na takšno tudi naleti …   Navdušen je nad mislijo,  da je prevaral njo in celotno njeno družino, vendar bogata družina ne bi bila zares bogata, če bi jo uspel prevarati  človek kot on … 35 letni Črnogorec, neuspešen študent, neuspešen poslovnež že vse življenje živi na tuj račun.  Dokler ima sorodnike si sposoja, dokler so dekleta, živi v upanju in na koncu išče rešitev v zakonu s katero koli bogato neporočeno žensko …

OPOMBA: predstava je v srbskem jeziku

Andrija Miloševič je samo za Slovence posnel poseben praznični posnetek, ki si ga lahko ogledate na linku:

https://www.ekskluzivno.si/novice/527-priljubljeni-srbski-igralec-posnel-poseben-video-za-slovence.html

O igralcu Andriji Miloševiću:

​Zelo priljubljen, simpatičen ter izjemno nadarjen profesionalni črnogorski igralec se je rodil 6. avgusta 1978 v Podgorici. Andrija Milošević se je rodil 6. avgusta 1978 v Podgorici, Črna Gora. Igralsko akademijo je končal v Črni Gori z diplomsko predstavo "Gospa Julija".  V Beograd je prišel leta 2000, kjer je začel svojo odrsko kariero po okriljem režiserja Milana Karadžića in scenarista Stevana Koprivice. Leta 2003 je posnel TV serijo Mešani zakon (Miješoviti brak) in vzbudil pozornost javnosti s simpatično vlogo črnogorca Banje. Ne glede na prisotnost v filmih in TV serijah ni zapustil gledališča, saj je igral že v več kot 40-ih predstavah. Njegov talent so opazile tudi druge TV produkcijske hiše, ki so ga povabile k sodelovanju. Sprejel je vlogo v TV seriji za hrvaški RTL za serijo "Ne daj se Nina", izkazal pa se je tudi kot voditelj reality showa Survivor, kar 2 leti zapored. Igral je vsega skupaj v več kot 18-ih filmih in TV serijah. V Sloveniji pa se je publiki približal z gledališko komedijo Pevaj Brate / Prepevaj Brat v Cankarjevem domu ter TV serijo Andrija in Anđelka.

Prodaja vstopnic: Petrol, Eventim, Mojekarte.si