Razprodal že tretjo predstavo

Andrija Milošević je razprodal že tretjo predstavo Bižuterija pri nas!  Ekskluzivno vam zaupamo, da je igralec presenetil z izjavo, da se v Slovenijo vrača še enkrat, saj ne želi razočarati svojih oboževalcev, ki niso mogli kupiti vstopnice za današnjo predstavo. Milošević se tako v Slovenijo vrača ponovno 5. decembra 2016 s predstavo Zlata verižica- Bižuterija, ki bo uprizorjena v Koloseju, BTC.

Andrija Milošević je priljubljen igralec, komik in TV voditelj, ki smo ga videli v že več kot 40-ih gledaliških predstavah ter v 18-ih filmih in TV serijah. V Sloveniji je pridobil svojo prepoznavnost z gledališko komedijo Pevaj Brate / Prepevaj Brat ter popularno TV serijo Andrija in Anđelka, ki je do solz nasmejala tudi slovensko občinstvo. 

Zgodba predstave:

Kostadin /Lale je prišel v Beograd poln upanja in pričakovanj. Vendar kot vsak človek, ki je zaljubljen sam vase in v lahko življenje, se tudi on zave, da so leta prehitro minila. Ni dokončal šolanja in vsi njegovi začeti posli so propadli.  Lepih deklet je veliko, vendar on v tem trenutku ne potrebuje in ne išče ženske za življenje, želi si žensko, ki ga bo vzdrževala - kakšna bogata … in na takšno tudi naleti …   Navdušen je nad mislijo,  da je prevaral njo in celotno njeno družino, vendar bogata družina ne bi bila zares bogata, če bi jo uspel prevarati  človek kot on … 35 letni Črnogorec, neuspešen študent, neuspešen poslovnež že vse življenje živi na tuj račun.  Dokler ima sorodnike si sposoja, dokler so dekleta, živi v upanju in na koncu išče rešitev v zakonu s katero koli bogato neporočeno žensko …

OPOMBA: predstava je v srbskem jeziku