Tereza Kesovija ta vikend v Tolminu

Tereza Kesovija, ki jo poznamo po številnih hitih, kot so Prijatelji stari gdje ste, Nono, dobri moj nono, Nježne strune mandoline, Sviraj mi sviraj, Na stradunu in mnogo drugih, ki jih je legendarna pevka nanizala v svoji bogati glasbeni karieri, ob izdaji novega albuma Oči duše začenja slovensko turnejo. Ta konec tedna, 22.oktobra, jo boste lahko videli v Tolminu v Kinogledališču, kjer bo poleg svojih starih uspešnic predstavila tudi nekaj pesmi iz omenjenega novega albuma. Spremljala jo bo tri članska spremljevalna skupina. Ne zamudite pa tudi koncerta v Trbovljah, ki bo 18. novembra.

'Oči duše' je Terezin prvi studijski album od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let. Po 55-ih letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati, da ima najlepši ženski vokal iz prostora bivše skupne države, še vedno toliko za povedati s svojimi „očmi duše“.

EKSKLUZIVNO PODARJAMO DVE VSTOPNICI ZA KONCERT V TOLMINU, KI BO 22.10. Srečneža/co bomo izžrebali v četrtek. Sodelujte v nagradni igri TUKAJ!